Pass

Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı şirketlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Gayrimenkul sektörünün gelişmesiyle birlikte Çaycuma’da gönüllü yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Erol Ünlü ’nün açtığı Emlak Ofisi ziyaretçilerin akınına uğruyor, Siyasetçisinden İşadamına, Bürokrasiden Daire amirlerine, herkesin uğrak noktası olan Ünlü Emlak’ın son konukları Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Gurbet Altay oldu. Gurbet Altay Ünlü Emlakçıya Çaycuma’lı işadamları Ergün Ece, Mevlut Karalı ve Amele Birliği Hastanesi Teknik Servis memurlarından Metin Altay ile birlikte geldi.

Ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünlü; “Zonguldaklıların sesini her platformda dile getiren Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Gurbet Altay’ın ziyareti bizleri ziyadesi ile Onurlandırmıştır. Başkan Altay’a Zonguldak sevdasında. Zonguldak mücadelesinde başarılar diliyorum” dedi.

Bayramlaşma sebebi ile Çaycuma’ya gelen Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Gurbet Altay; “Sosyal medya aracılığı ile tanıştığım ve Kent Konseyi döneminde bizi Çaycuma’ya davet eden ve Çaycuma’lılarla buluşmamıza vesile olan Gönüllü Hizmet adamı Erol Ünlü ’ye teşekkür ediyorum, yeni açmış olduğu Ofisinde hayırlı çalışmalar temenni ediyorum, İnşallah söz verdiğimiz üzere çok kısa bir süre sonra tüm illerde bulunan Zonguldak’lı dernek ve yöneticileri ile birlikte, Erol Ünlü ve Gazeteci arkadaşım Ercan Karakuş’un Organize edeceği bir kahvaltı programına katılacağız, Bizi bu Bayram gününde yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum ”dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2059
07.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın