Pass

Çaycuma İlçesi Perşembe Belediyesi’nin geleneksel iftar yemeği Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

İlginin yüksek olduğu iftara; CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Bahri Malakçı, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Perşembe Karakol Komutanı Remzi Yiğit, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, CHP Perşembe Belde Başkanı İsmail Hakkı Durdu, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Perşembeli katıldı.

Masalarla tek tek gezerek misafirlerle ilgilenen Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Belde Başkanı İsmail Hakkı Durdu, katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Okunan Kuran- Kerimin ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı.

Göreve geldikten sonra her yıl iftar yemeği verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı İsmail İnam; “Bu etkinliklerle de halkımızla ve dostlarımızla bütünleşmeyi sağlamaktadır. Çaycuma Esnaf Odamız da programımıza katkı vermiştir. Huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum.

Perşembede sosyal belediyecilik anlayışı le hiçbir ayrımcılık yapmadan özveri ile personelimiz ve meclis üyelerimizin çabaları ile Beldemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Perşembe’nin fiziki yapısını yavaş yavaş değiştirmeye başladık. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu akşam davetimize katılan başta milletvekilimiz olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. İftarın ardından tiyatro gösterisi sergilendi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3157
04.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın