Pass

Zonguldak başta olmak üzere Bartın ve Karabük'ün gelişmesi için yıllardır bekleyen Filyos Liman Projesi ihalesi imzalandı. 

19 Mart 2014 tarihinde Ankara'da yapılan ihalenin ardından itirazların olması nedeniyle bir türlü yüklenici firmayla imzalanıp başlayamayan proje bugün Ankara'da atılan imzalarla resmen başladı.

En önemli detaylardan biri ise bundan sonra itiraz hakkının bulunmaması.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Filyos Liman İhalesinde müjdeyi verdi.

Milletvekili Çaturoğlu yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden aldığımız bilgide bu gün itibariyle Filyos Limanı ihalesi sonuçlanmış ve Bayburt Grup Firmalarından Şengün Özbay A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştır. Bayramdan sonra yer teslimi yapılacak olup, inşaatına en kısa zamanda başlanacaktır. Kaynak sıkıntımızda yoktur.

Bayramdan önce bu haberi almanın mutluluğunu Zonguldak halkımızla paylaşıyor ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başta Genel Başkanımız ve Başkanımız Binali Yıldırma ve Ulaştırma Bakanlığı yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 8612
01.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın