Pass

Çaycuma Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği’nin öncülüğünde Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’nde buluna fabrika sahipleri ile ilçe merkezindeki esnaf ve işadamlarının katkıları ile alınarak Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilen bir adet ekip otosu İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça ve Çaycuma Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Erdoğan Güney’in katılımı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, aracın alınmasında emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ederek, aracın güvenlik hizmetlerinin yürütülmesine daha etkin katkı sağlayacağını, Çaycuma’nın huzurlu ve güvenli bir şehir olması için İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalara imza attığını, yeni alınan araç ile bu başarının artacağına inandığını ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli; “İkinci aracımızın alınması ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde Yunus Timi kurulma ihtimali var. O gerçekleşirse motosiklet alınabilir. Eğer olmazsa Eylül Ekim ayı gibi ikinci aracımızı Çaycuma’ya kazandırmış olacağız. Emniyetimiz özellikle uyuşturucu alanında çok önemli ve başarılı çalışmalar yürütüyor. Altyapı ne kadar kuvvetli olursa çalışmalarda o kadar başarılı olacaktır. Bu aracın asayiş hizmetlerinde daha huzurlu daha güvenli bir Çaycuma için katkı sağlayacağına inanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aracın anahtarını İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça’ya teslim eden Kaymakam Keçeli, aracın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3259
01.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın