Pass

Çaycuma Esengil Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf tarafından caddede iftar yemeği düzenlendi. İlginin yüksek olduğu iftara;  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen katıldı. Okunan Kuran- Kerim’in ardından yapılan dua ile birlikte yaklaşık 200’ün üzerinde kişi oruçlarını açtı.

Organizasyonda emeği geçen cadde esnafından Mevlüt Karalı; bu tür programların birlik ve berberliğe katkı sağladığını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Karalı; “Birbirimizin arasındaki kardeşliğimiz ve huzurumuz bu ayda daha da artıyor. İftar yemeğimize katılan, bizlerle beraber olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün Karalı ailesi olarak evimizde de İftar programı yaptık. Evimize ve esnaf arkadaşlarımızla hazırladığımız programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah katkı veren herkesten razı olsun” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2645
01.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın