Pass

Çaycuma’da bu yıl ilk kez başlatılan "Gençlik Sahur buluşmaları, Karapınar’da gerçekleşti. Karapınar Beldesinde gerçekleştirilen Sahur Gecesi buluşması aynı zamanda Karapınar Karakolundan Uzman Çavuş Cumali BAŞKAN için de veda gecesi oldu. Çeşitli yarışmaların olduğu gece Kur’an tilaveti ile başladı, İlahilerin okunduğu gece Sahur yemeği ile son buldu.

Karapınar Beldesinde yapılan Sahur programına Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gençlik Müdürü Şendoğan Kaya, Karapınar Karakol Komutanı kıdemli Başçavuş İsa Geriç, Ekspres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ercan Karakuş, TDV Üyesi Naim Eren, Tüm Karadenizliler derneği Başkan yardımcısı Tuncay Gençer, Karapınar merkez ve mahallelerinde görev yapan Din görevlileri, Karapınar’lı Gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sahur Programına Katılan, Ramazan ayının sonuna yaklaşırken sahuru Karapınar’da vatandaşlarla birlikte geçirmeyi tercih eden Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, " Güzel bir ortam var. Beldemizde İlk sahurumuzu misafirlerimizle birlikte burada yapalım dedik. Güzel oldu'' ifadelerini kullandı.” Ramazan ayı Karapınar'da bambaşka yaşanıyor. Sizlerle iftar ve sahur sofralarında buluşuyoruz. Bizimle aynı sofrada Ramazanın coşkusunu ve bereketini paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Gençlik Sahurda Buluşuyor Programına katılan İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya ise, "Sizlerle birlikte burada olmaktan son derece memnunum. Müftülüğümüzün ve Belediyemizin organizesi ile bir araya geldik. Sahur programında da bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin" şeklinde konuştu.

Ramazan’ın paylaşma ve bereket ayı olduğunu ifade eden ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu bu ayın manevi atmosferinden her manada istifade etmeye çalıştıklarını söyledi. Sahura katılan vatandaşlar, birlikte yenen sahur yemeğinin ardından, dua ve katılan herkese teşekkür etti.

 Arcaklıoğlu; “çok güzel ve bereketli bir sahur buluşmasında bir araya geldik. Karapınar safahatı çok bereketli ve kardeşlik ortamında geçti. Emek veren 9. Bölge Koordinatörümüz Ahmet Aydın’ın Şahsında tüm Din Gönüllüsü kardeşlerimize, Belediye Başkanımız Ahmet Aydın ve iştirak eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Cumali uzmanımıza da bir güzel veda olan, bu anlamlı buluşmalarımız devam edecektir, Cumali Kardeşimize Gittiği yerde Hayırlı çalışmalar diliyorum, Rabbim Yar ve yardımcısı olsun” dedi.

9. Bölge Koordinatörümüz Ahmet Aydin " Gençlik Sahur Özel Buluşması " istediğimiz güzellikte sonuçlandı, Karapınar Belediye Düğün salonunda gerçekleşen bu manevi buluşmada bizleri yalnız bırakmayan başta ilçe müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Hocamıza, her zaman maddi manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ahmet Aydın’a, Gençlik Müdürümüz Şendoğan Kaya’ya, Ekspres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ercan Karakuş’a,  TDV Üyesi Naim Eren’e, Tüm Karadenizliler derneği Başkan yardımcısı Tuncay Gençer’e ve uzun süre birlikte aynı Beldede görev yaptığımız, ayrıca bu gece kendisine Veda ile Vefa programı düzenlediğimiz Cumali Başkan Komutanımıza, tüm katılımcılara ve de tabii gençlerimize teşekkür ediyorum. Yeni görev Yeri olarak Van'a tayini çıkan Cumali Komutanıma Hayırlı Yolculuklar diliyorum” dedi.

"Gençlik Sahur Özel Buluşmasına katılan Karapınar’da uzun yıllar görev yapan Uzman Çavuş Cumali başkan gecede veda konuşması yaparak gençlerden helallik istedi. Uzman Çavuş Cumali Başkan “ Karapınar Beldesinde yapılan" Gençlik Sahur Özel Buluşması " ve şahsım adına yaptıklarınızdan dolayı emeklerinize teşekkür ediyorum. Karapınar’da görev yaptığım süre içerisinde güzel diyaloglarımız oldu. İnsanlara Özellikle Gençlere çok değer verdim, Kimsenin Kalbini kırmamaya çalıştım, tabi üzdüğümüz insanlarda olmuştur, Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım. Sizlerden ayrılmak zor ama Vatanın her yeri bizim, Nerede görev verilirse Seve Seve giderim. Hangi görevde olursan ol, Allah’ın Ayetleri ve Peygamberin sünnetinden ayrılma, ben bunu bilirim ve yaşamak için mücadelem devam edecektir. Hakkım varsa Helal olsun, Hakkınızı Helal edin” dedi.

"Gençlik Sahur Özel Buluşması "veda konuşması yapan Cumali Başkan için hazırlanan hediye takdimi ve Sahur yemeği ile sona erdi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3123
27.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın