Pass

Filyos Belediyesi her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da, onlarca vatandaşı aynı sofra ’da buluşturarak, eski Ramazan geleneğini yaşatmaya çalıştı. Filyos Belediyesi, bu yıl da Ramazan ayında farklı farklı programlar gerçekleştirdi.

Ramazan ayının başlangıcından itibaren İlçe Merkez mahalleleri, Belde ve Köylerde iftar programları düzenleyen Çaycuma İlçe Müftülüğü Hafta sonunu Karapınar ve Filyos beldelerinde yapılan Gençlik Sahur buluşmaları ve İftar programlarıyla geçirdi.

Hafta Sonu Filyos Belediyesi, Beldede merkezi nokta’da kurulan sahnede Ramazan eğlencesi yaptı. Ramazan geleneklerini yaşatmaya çalışan belediye, etkinliklerde, Hacivat ve Karagözlü, orta oyunu ve gençlerin gösterileri sahnelendi.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ise, Ramazan ayının sonları yaklaşırken İlçe müftülüğü ile ortaklaşa yapılan iftarda Öğrencilerle buluştu. Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar yemeklerinde vatandaşlarla bir araya geldiğini söyleyen Filyos Belediye başkanı Ünal; “ İftarlarımızda birlik olursak, paylaşırsak tüm sıkıntıları aşacağımızı anlatıyoruz. Özellikle Ramazan Ayı birlikteliklerin ve paylaşmanın daha önem kazandığı dönemler. İftar yemeklerinde dostlarımızla bir araya gelerek dertlerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz, Mübarek ay çok çabuk geçti, İnşallah seneye Ramazan’da da bu tür güzel etkinliklerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Çaycuma’dan sonra Filyos Beldesin de yapılan etkinlikten çok büyük tad aldığını ifade eden Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; “ Filyos Belediyemizin katkıları ile organize edilen Ramazan Özel etkinliğine katılım çok fazla oldu. Beldemizde Yaz Kurân Kursu Öğrencilerimizle İftar yaptık. Merkez Camimizin bahçesinde yapılan ve Filyos’un tüm Mahalle Camilerimiz ve Kuran Kurslarımızda Yaz Kurslarına devam eden öğrencilerimiz ve ailelerinin katıldığı İftarımız çok bereketli geçti. Bu güzelliğin oluşmasında büyük emekleri ve katkıları olan Belediye Başkanımız Ömer Ünal, Bölge Koordinatörümüz İlyas Güven ve Tüm Din Görevlilerimize, Gençlik Koordinatörlerimiz ve gençlerimize, hayırsever kardeşlerimize, katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Filyos beldesinde düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler. Birbirinden güzel animasyonlar, Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu, yarışmalarla renklenen gecede pamuk şeker, Osmanlı şerbeti ve macunu ikramı da yapıldı.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2620
27.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın