Pass

Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir'in babası Nevzat Kandemir (78) uzun süredir tedavi gördüğü Çaycuma Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Nevzat Kandemir’in öğle namazına müteakip Çaycuma Site Camii'nde kılınan cenaze namazına; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Aygün, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Akal, Zonguldak Kredi Kefalet Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Akdemir, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetin, Filyos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alpay Özkan, Çaycuma HEM Müdürü Oktay Aksoy, Çaycuma Özel İdare Müdürü Mehmet Ali Şimşek, Gökçebey Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, Çaycuma Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş, Milli Eğitim Bölge Müfettişi Dursun Şen, Zonguldak Mali Müşavir Reşat Oruç, Zonguldak Barosu Avukatlarından Ali Osman Odabaş, İş Adamı Zeki Yurtbay, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barbaros Uçar, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, muhtarlar, daire ve okul müdürleri ile çok sayıda esnaf ve iş adamı katıldı.

Başkan Kandemir, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Nevzat Kandemir Çaycuma Karamusa Köyü Aydınlar Mahallesi'nde toprağa verildi.

Çaycuma Ekspres Gazetesi olarak Nevzat Kandemir’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı baş sağlığı dileriz.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3355
25.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın