Pass

İstasyon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan park, hizmete açıldı.  Açılışı yapılan Park isim krizi sebebi ile isimsiz açıldı. Açılış konuşmasında CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu; “ buranın adı Gezi park” demesine rağmen girişte böyle bir tabelanın bulunmaması Park için daha isim bulunamadığını gösterdi.

Çaycuma Belediyesinin İstasyon Mahallesi’nde, yaptığı parkın açılışı yapıldı. Açılış nedeniyle Park’ta iftar yemeği verilirken, çeşitli gösteriler ve müzik dinletileri yapıldı. Açılış Törenine Çaycuma Belediye Başkanı, CHP Milletvekili Şerafettin Turpçu, önceki dönem milletvekili Ali İhsan Köktürk, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın,  Çaycuma eski Belediye Başkanlarından Osman Metin Yurtbay, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Çaycuma Esnaf Kefalet kredi koop. Başkanı Hayri Kandemir, Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, belediye meclis üyeleri, belediye daire amirleri CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, CHP İlçe Eski Başkanı Umut Başoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışı yapılmadan uzun zaman isim ile ilgili belirsizlikten dolayı İsmi netlik kazanamayan park isimsiz olarak açıldı. Siyasi içerik taşıdığı düşüncesi ile tepki çekeceği düşünülen “Gezi Parkı “adından vazgeçildi. İsimsiz açılan parka ne isim verileceği merak konusu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3406
24.06.2016



GEZİ PARKI DAYATMASI
Seka caddesinin adınıda berkin elvan caddesi olarak değiştirin tam olsun.Hizmeti alkışlarım ama bu ülkenin altına dinamit koymak isteyen,dış mihrakların oyunlarıyla ülkeyi milyarlarca zarara uğratan bir darbe girişiminin ismini ÇAYCUMA'MIZDA kullanmak kimin haddine düşmüştür.Bu kararın uygulamaya geçmemesi için parti ayırımı yapmadan herkesin mücadele edeceğini umut ediyorum ...

Kimden: Misafir | Zaman: 25.6.2016 15:00

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın