Pass

Her yıl okulların sona ermesiyle birlikte yaz döneminde çocukların dininin temel öğretilerini ve Kur’an-ı Kerim’i öğrenmeleri maksadıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bağlı tüm birimlerde, yurtiçi ve yurtdışı teşkilatlarda uygulanmakta olan Yaz Kur’an Kursları başladı.  Bu bağlamda Çaycuma’da da kurslar açıldı.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu açılan Kurslara gelen öğrencileri, velilerini ve hocalarını tebrik etti. Eden İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu, "Gel Bu Yaz Kuran'ı Gönlüne Yaz" temasıyla yaz kurslarının çocukların Kur'an'ı ve Kur’an Ahlakını öğrenmelerinde önemli bir rol oynadığını ifade etti. Kurslarda öğrencilerle ve kurs Hocaları Olcay Verimli ve Erol Ersoy ile hasbihal eden İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu, çocuklara çok çalışmaları gerektiğini, Kuranı iyi öğrenmeleri, Peygamber Efendimizi iyi tanımaları gerektiğini söyleyerek başarı temennisinde bulundu.            

Arcaklıoğlu; “İlçemizde açılan kurslarımızı fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz Pehlivanlar Mah. SİTELER Camimizde sabah ve öğleden sonra 120 civarında kız ve erkek öğrencimizin kursa geldiğini görmek bizleri çok sevindirdi. Camimizde Öğrenci Yoğunluğundan dolayı Erkekler Sabahtan, Kızlar ise Öğleden sonra kursa alınmaktadır” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2328
22.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın