Pass

Çaycuma ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Yaz Dönemi Kur’an kurslarının başlamasıyla birlikte Sosyal Paylaşım sitesinden bir mesaj yayınladı.

Arcaklıoğlu; “Yaz Kuran Kurslarımız bütün güzelliği ve bereketi ile tüm Türkiye’mizin genelinde olduğu gibi Çaycuma’mızda da başladı. Çocuklar ellerinde Elif-Ba Cüzleri, Dinimi Öğreniyorum kitapları ve Kuran-ı Kerimleri ile Camilerimize gelmeye başladılar. Hepimizin hayatında çok önemli ve özel bir yeri olan Camilerimize ve kurslarımıza gelen bu kuzucuklarımız hayatlarında hep hatırlayacakları güzel hatıraları yaşayacaklar ve ileride anlatacaklar.

Neleri mi unut(a)mayacaklar.

Öğrendikleri Rahmet ve Şifa dolu Kuran-ı Kerimin yüreklerini ısıtan ve saran manevi koruyuculuğunu; Önder ve rehber Efendimiz S.A.V in örnek aldıkları yaşam kesitlerini; Özveri, samimiyet ve aşk ile kendilerine Yüce Dinimiz İslam’ı, Kuran'ı öğreten fedakâr Hocalarımızı; Şakalaştığı, yaramazlık yaptığı içinde bütün heyecanı ve samimiyeti ile koşuşturduğu Mahalle veya köyünün Camisini; Ramazanla birlikte aynı hava da teneffüs ettiği Yaz Kuran Kurslarını; Camilerde başını okşayan ve cebinden hediyeler çıkarıp kendisine " aferin" diyen amcaları, teyzeleri; Kendisine Dinimiz İslam’ı Sevdirerek öğreten samimi, candan gönülleri ve bunun gibi hayatlarında Dinimizi ve dini değerlerimizi sevdirecek onlarda manevi anlamda güzel kazanımlar bıraktıracak her güzelliği ve olumlu şeyleri... Asla unut(a)mayacaklardır. O zaman biz tüm Din Gönüllüleri diyoruz ki: Çocuklarımızı Sevelim, Yüce Dinimizi, Camimizi vb... sevdirelim, gönüllerini kazanacak maddi ve manevi şeylerle onları sevindirelim. Zor değil sanırım” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2926
21.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın