Pass

Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü törenlerle kutlanacak. 

Zonguldak'ta 21 Haziran 2016 günü törenlerle başlayacak olan kurtuluş günü 25 Haziran 2016 gününe kadar devam edecek. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür Merkezi (BKM) tarafından da etkinlikler gerçekleştirilecek. Kurtuluş Günü kortej yürüyüşü ile başlayacak olan etkinliklerde Valilik binası önünde de kutlama töreni gerçekleştirilecek. 21 Haziran 2016 günü saat 10.00'da Valilik binası önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. Uzunmehmet'i Anma günü etkinliği de aynı gün içerisinde yapılacak. Saat 11.00'de Uzunmehmet Anıtı'na çelenk sunumu konularak günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirilecek.

Öte yandan Zonguldak Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Zonguldak’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Törenleri kapsamında ilimiz limanını ziyaret edecek olan TCG KARADENİZ EREĞLİ (P-1214) gemisi, 21 Haziran 2016 Salı günü saat:09.00-12.00 ve 13.00—17.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açılacaktır" denildi.

Haber: İHA

 


Haber Okunma Sayısı : 2592
20.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın