Pass

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı son gününde Saltukova belediyesinde duygusal anlar yaşandı.

Yaklaşık 20 yıl Saltukova’da öğretmenlik yapan ve daha sonra Halkın isteği ile Belediye başkanı seçilen Zerrin Güneş’e Saltukova’lı öğrenciler sürpriz yaptı.

Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Öğrencilerin Belediyemize gelip bu güzel anı ailelerinden önce kendisi ile paylaşmalarından duyduğu mutluluğu ifade etti. Güneş; “2015-2016 Eğitim Öğretim yılı karnesi ile ailesinden evvel makamımızda bizimle paylaşmasından mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bu gün çok özel bir gün, Evlatlarım karnelerini alıp bana gelmişler, çok duygulandım, tarif edilemez bir duygu, çocuklarımızı teker teker kucakladım. Beldemiz genelinde bulunan tüm öğrencilerimize kutlarım” dedi.

Karne sevincini makamında öğrencilerle paylaşan Güneş çocuklara çikolata ikram etti. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2668
18.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın