Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve BAKKA desteğiyle Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde açılan ‘Ahşap Hediyelik Eşya’ yapımcısı kursunu başarı ile bitirenlere sertifikaları verildi.

Çaycuma TSO Toplantı salonunda düzenlenen sertifika törenine TSO Başkanı Rıfat Sarsık ve yönetim kurulu üyeleri, Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy ve kursiyerler katıldı.

Halk Eğitim Müdürü Aksoy, kurs hakkında bilgi vererek, “2015yılında BAKKA ile yürütmüş olduğumuz 21 tane kursumuz vardı. Bu projeler Batı Karadeniz bölgesine ait projelerdi. Bu 21 projenin 2 tanesi Çaycuma’ya ait projeydi. Bu projelerin Çaycuma için olumlu bir adım olduğunu düşünüyorum. Bu bölgede Çaycuma olarak, 2 tane projeyi almayı başara bildik. Bu beni mutlu etti. Umut ediyorum önümüzdeki dönemde kalkınma ajansı ve ab projelerini Çaycuma’mıza çekeriz. Bu projelerde çıkacak ürünler adım adım belli olduğu için daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tür projelere imza atarız. Çaycuma’mıza hem maddi hem eğitim desteğine hem iş gücünü artırma gücündeki desteği sağlamış oluruz. Ticaret odamıza destekleri için çok teşekkür ediyor, kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Ardından kursu bitirenlere sertifikaları verilerek, toplu fotoğraf çekildi. TSO Başkanı Rıfat Sarsık, kursiyerleri tebrik ederek, önümüzdeki günlerde de çeşitli kurslara destek vereceklerini söyledi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3099
16.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın