Pass

Avrasya ülkelerinde yaşayan vatandaş, soydaş ve dindaşlarımıza gelen talepler doğrultusunda 2016 yılı Ramazan Ayı boyunca din hizmeti sunmak, vaaz ve konferanslar vermek amacıyla; mesleki ehliyet ve birikimi olan, beşeri ilişkilerde başarılı, mahallinde gözlem yapıp ihtiyaçları kısa sürede fark edebilen, bütün bu yönleriyle yurtdışında ülkemizi, Başkanlığımızı ve yüce dinimizi, din adamı ağırlığını en iyi şekilde temsil edebilecek liyakate sahip Din görevlilerimiz görev yapacakları Ülkelerde Ramazan-ı Şerif’i en güzel şekilde idrak ediyorlar.

Çaycuma Pehlivanlar Camiinde uzun yıllar görev yapan Kurtuluş Akbaş, Bulgaristan Dobriç’ten selam göndermiş.

Görev yaptığı ilde Bulgaristan Milletvekili Ruşen Rıza tarafından iftar programına katılan Kurtuluş Akbaş, “Dobriç’te milletvekili Ruşen Rıza Bey tarafından iftar yemeği verildi. İftar yemeği yağmurun yağması sebebiyle caminin içinde verildi.

Dobriç’te verilen İftara Programına Dobriç milletvekili, Dobriç belediye Başkanı, Dobriç kilise papazı, Varna ve Silistre müftülerimiz, Dobriç müftümüz, hocalarımız ve cemaatimiz katıldı.     

Memleketimizde yaptığımız güzel uygulamaları görev yaptığımız ülkelerde de yerine getiriyoruz. Görev yerimizde daha da özverili çalışarak burada bulunan Müslümanlara dilimizin döndüğünce güzel şeyler anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Kurtuluş Akbaş “Güzel Memleketimize Çaycuma’mıza tüm sevenlerimize selam olsun” mesajı gönderdi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2512
15.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın