Pass

Saadet Partisi (SP) Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından üyelerine yönelik iftar yemeği verdi.

Gencer Aile Lokantası’nda gerçekleştirilen iftarından ardından yemek duasını İlçe Başkanı Burak Erol yaptı. Duadan sonra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Erol hükümetin paranın gücü ile herkesi satın aldığını söyledi.

Erol; “Bu ülkenin vatandaşları olarak aynı geminin içinde yol alıyoruz. Hükümet ve muhalefet partilerin icraatlarını görüyoruz. Ancak bizim gördüğümüz kadarı ile bir kaç husus dışında iyiye giden bir şey yok. 2002’den beri hala mevcut iktidar Zonguldak bölgesinin yollarını yapmadı. Filyos Vadi ve Liman Projesini ağızlarında sakız gibi devamlı çiğniyorlar. Her seçim döneminde AK Parti Milletvekili adayları bunları dillendiriyor. Ancak olumlu hiç bir şey yok. Doğu ve Güneydoğu’da çok büyük sıkıntı var. AKP iktidara gelemeden hepsi dostumuz olan sınır komşularımızdan şimdi hiç biri kalmadı. Her gün 3-5 tane ana ağlıyor. İşsizlik, enflasyon ve bütçe açıklarına bir bakın. İşsizlik iki haneli rakamlara çıkmış. Enflasyonu % 8,5-9 açıklıyorlar ama mutfaktaki gerçek çok farklı. ‘Avrupa’ya ücretsiz seyahat yapacağız’ diyen Başbakan Davutoğlu nerede? Bu Cumhurbaşkanı AKP’ye resmen darbe yaptı. Başbakanı bir parmak işareti ile görevden aldı. Bu vatandaş 1 Kasım seçimlerinde Ahmet Beye % 50 oy verdi. Nerde demokrasi, nerde hukuk? Saadet Partisi olarak soruyoruz. Gelir dağılımdaki adaletsizliği, işsizliği çözdün mü? İslam birliğini korudun mu? Medya da ellerinde, istedikleri gibi haberleri makaslıyorlar. Bu milletin artık yakasını bırakın, siz bu işi beceremiyorsunuz. Yılar önce devlet kurumlarına atayacak adam bulamadılar. Şimdi Gülencileri temizleye çalışıyorlar. Ahlak ve aile anlamında sıkıntılar var. İslam birliğinin içi boşaltıldı, sadece adı kaldı. İmamları bile yozlaştırdılar. 2 bin 500- 3 bin lira alan imamların hepsi AKP’ye çalışıyor. İyi niyetli olanları tenzih ediyorum. Muhtarları da satın aldılar. Muhtarlara köyde yaptığı üye karşılığında taş, boru vs. veriyorlar. Son seçimlerde 302 milyon lira seçim yardımı aldılar. Bu güç karşısında biz ne yapalım? Yapabileceğiz tek şey bunlara oy vermemek” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3112
15.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın