Pass

Çaycuma’da yıllarca serbest Harita Mühendisliği yapan Kadir Er, Çaycuma Belediye Başkanı’nın sahibi olduğu KOÇKAN İnşaat tarafından yapılan ve 23.07.1991 tarihinde ruhsatı alınan Çaycuma KOÇKAN İş Hanı’nın otopark olarak kullanılan kazan dairesi ve 71 adet işyerinin ortak kullanım alanı olması gerekirken, bodrum katının sahte kat ittifak projesi ile 15 adet işyerine çevirip bu iş yerlerine kendi şirketi adına tapu çıkartarak sahtekârlık yapmıştır diyerek, Çaycuma Belediye Başkanı hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusuna bulundu.

Kadir Er yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çaycuma Belediye Başkanı 1991 yılında yapmış olduğu KOÇKAN İş Hanının ruhsat projesinde bodrum katındaki kazan dairesi ve ortak kullanım alanı olması gereken yeri sahte proje ile 15 adet iş yerine çevirip bu iş yerlerine kendi şirketi adına tapu çıkartmıştır. Yapılan bu sahtekârlık suçundan dolayı Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum.

2010 yılında KOÇKAN İş Hanının kat mülkiyeti tesis edilmiştir. Bu kat mülkiyeti kurulurken 1991 yılındaki sahte proje esas alındığı için kat mülkiyeti de sahtedir. Bu nedenle bu sahtekârlıkta zaman aşımı söz konusu değildir. Bu sahtekârlığı İç İşleri Bakanlığına da bildirdim.

Çaycuma Belediye Başkanı sosyal medyada su aboneliği yaptırmadığım ve su borcumun olduğu iddiası yalan ve iftiradır. Defalarca belediyeye sözlü ve yazılı başvurmama rağmen belediye bana su açılışı yapmamıştır. Belediye Başkanı bu basit çabası da mahkemeye aksedilecektir.

Türk adaleti ve İç İşleri Bakanlığı soruşturmayı tamamladığında Çaycuma halkı bütün gerçekleri öğrenecektir” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 5366
14.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın