Pass

Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarını verdi.  Okul bahçesinde düzenlenen törene Zonguldak Milli eğitim müdür yardımcısı Ercan Kâhya, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, daire müdürleri, okul yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Selami Özduran, “İlk mezunlarımızı vermenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gönlünü ortaya koyan öğrenci, öğretmen ve aileler bugünü görene kadar büyük bir emek verdi. Biz okulumuz olarak öğrencilerimize, mesleki bilgi ve beceriyi kazandırarak mezun olduktan sonra da insani değerleri öğretmeye gayret ettik. İmam hatip Lisesi mezunlarının farklı olacağını düşünüyorum. Hayatları boyunca her alanda başarılar diliyorum, Mezun öğrencilerimizin yolları açık olsun” dedi.

Mezuniyet Programında konuşma yapan İl milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kâhya, Merkez İmam Hatip Ortaokulu'ndan mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Okulun yapımından bugüne kadar emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Gençliğin, ülkemizin en önemli zenginlik kaynağı olduğunu belirten Kâhya, "İlçemizdeki eğitim kalitesi gün geçtikçe yükselmektedir. Öğretmenlerimiz öğrencilerimizi donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlamaktadırlar. Mezun olan öğrencilerimizin ileride ülkemize ve dinimize en güzel şekilde hizmet edeceğinden şüphem yoktur. Bu okuldan mezun olan öğrencilerimizin anne-babalarına da teşekkür ediyorum." dedi.

Törende konuşan İlçe Milli eğitim müdürü Mehmet Özdemir, "Öğrencilerimiz bu hüznün yanında mezun olup hayata atılmanın mutluluğunu yaşıyor. Mezunlarımızın yüzündeki mutluluk her şeye değer, Allah yardımcıları olsun” dedi.

Mezun olan Öğrencilerin belge törenine katılan ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; "Öğrencilerimiz bu hüznün yanında mezun olup hayata atılmanın mutluluğunu yaşıyor. Mezunlarımızın yüzündeki mutluluk her şeye değer, Allah yardımcıları olsun” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3528
10.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın