Pass

Çaycuma Mimar Sinan Ortaokulu 2015-2016 öğretim yılı mezuniyet gecesi programı gerçekleştirildi.

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’deki etkinlikte Türkçe öğretmeni Osman Demir rehberliğinde hazırlanan şiir dinletisi, anasınıfı öğretmenleri İstem Demirbaş ve Aylin Bodur rehberliğinde hazırlanan anasınıfı gösterileri ve müzik öğretmeni Kadir Sedat Sonkaya tarafından hazırlanan solo parça büyük bir beğeniyle izlendi.

Gecede, Çaycuma Mimar Sinan Ortaokulunda yıl içerisinde değişik faaliyet ve çalışmalarla okula katkı ve başarı sağlayan Fen Bilgisi öğretmenleri Cihan Karakök, Aycan Karaman ve Yılmaz Yıldız, İngilizce Öğretmenleri Eren Yirmibeş, Şenay Kul Gezer ve Derya Doruk Akçin, Matematik Öğretmenleri Gülçin Yiğit, Oktay Çakmak ve Emrah Işık, Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Mahir Akşan, Esin Günel ve Filiz Kabakcı, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nilüfer Muzaffer ve Özel Eğitim Öğretmeni Ersin Güney Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu tarafından plaket ile ödüllendirildiler. Ayrıca Mimar Sinan Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeniyken İmam Hatip Ortaokuluna Fen Bilimleri öğretmeni olarak atanan Aycan Karaman’a plaket ve hediyesi takdim edildi. Okul birincisi Oğuz Demiralay’a okul aile birliği tarafından hazırlanan plaket ve hediyeleri Okul Müdür Yardımcısı Cengiz Gegekoğlu tarafından verildi.

2015-2016 eğitim öğretim yılında Mimar Sinan Ortaokulu’ndan mezun olan tüm öğrenciler isimleri okunarak sahneye çağırıldı sınıf şube rehber öğretmenleri tarafından temsili olarak okul bitirme belgeleri verildi. Okul Müdürü İsmail Baş “Okulumuz yılsonu etkinlikleri ve mezuniyet gecesinin hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca davetimize icabet ederek bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara ve konuklara şükranlarımı sunarım” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3266
09.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın