Pass

Çaycuma Belediye Başkanı, bildiğimiz üslubu ile gazetecilere hakaret etmeye devam ediyor.

Belediye hakkında ne haber yaparsak yap fazlasıyla ama haberle ilgisi olmayan bir şekilde cevabını alıyoruz.

Sayın Belediye Başkanı! Biz zaten bunları bilerek yazıyoruz, alıştık senin tutumuma, ağzının ayarına. Son yapılan Koçkan İş Hanı’nın otoparkı ile ilgili habere FaceBOOK’undan cevap vermişsin. 1991-1995 yılları arasında inşa edilen Koçkan İş Merkezi’nin hala en modern iş merkezi oluğunu söylemisin. ‘Böyle modern bir iş merkezinde neden otopark yok? Diye sorarlar adama. Çaycuma’nın her yerini ücretli otoparka dönüştürme çaban boşa çıktı. Geri adım attın, çünkü bu konuda açılan davayı kaybedeceğini anladın. ‘Çaycuma otopark yerlerinde yeni düzenlemeler’ diye koy vatandaşın önüne yesinler…

Vatandaş evinden işyerine gelecek otopark parası. Akşam evine gidecek, evin önü ücretli otopark. Ancak ‘MODERN’ dediğin iş merkezinde otopark yok. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Hani sosyal paylaşım gazetende demisin ya; “O dönemde otopark mecburiyeti yoktu” . Hani yenilikçiydin, Koçkan İş Merkezi’nin altındaki, senin tabirinle kazan dairesi olan boş alana işyeri tapuları çıkaracağına, otopark neden yapmadın? Yakında ilçe girişindeki köprülerden birini kapatıp, işyerleri açarsa, işletmeciliğini de ÇAY-BEL yaparsa şaşırmayın. Diyormuşsun ki ‘önceden de tek köprü’ vardı. Soruyoruz Belediye Başkanına, ‘Önceden bu kadar araç var mıydı, pazaryerleri köprü çıkışında mı idi?

 


Haber Okunma Sayısı : 4003
09.06.2016



Ücretli Otoparklar
Heryer ücretli Otopark olmazsa Belediyenin gözbebeği olan Meşhur KORO grupları nasıl finanse edilecek!!

Kimden: Misafir | Zaman: 9.6.2016 16:55

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın