Pass

 Koçkan iş merkezinde sahte proje adında yayınladığımız habere ilişkin Belediye başkanı sosyal paylaşım sitesi FaceBOOK‘ta haberi yapanlara da servis ede nede bir sürü hakaret etmiştir. Başkanın FaceBOOK’tan yazdığı yazıya karşılık olarak, İddiaları gündeme atan Serbest Harita Mühendisi Kadir Er Cevap verdi.

Er; “Ben Belediye Başkanı’na belgelerle bir suçlamada bulundum ve karşılığında da ondan gerekli açıklamayı etik bir şekilde vermesini bekledim. Ama kendisi bir belediye başkanına yakışmayacak şekilde “çirkin KADİR bilmez varlık” ithamlarında bulunduğu gibi benim ekonomi durumum gibi kişisel hayatımla ilgili bir konuyla beni bel altından vurmaya çalıştı. Bu durumu ben kişiselleştirmeyeceğim ancak şiddetle kınadığımı belirtmek isterim. Dolayısıyla bu olay benim doğru yolda olduğumun bir kanıtıdır. Bütün bunların ışığında soruyorum;

1-Çay Mahallesi 70 ada 108 parselde Koçkan İş Merkezinin 05.12.1991 tarihinde yaptırdığın kat irtifak projesi belediyedeki ruhsat projesine uygun mudur?

2-Yaptırdığın kat irtifak projesinin belediye onayı var mıdır?

3-Kat irtifak projesinin lejant bölümüyle proje bölümü arasında neden ek vardır? Bu eki projeyi çizen mimar yaptıysa mimarın kaşesi olması gerekirken neden Koçkan Şirketinin kaşesi vurulmuştur.

4-Sence bu kat irtifak projesi sahte midir?

Ayrıca bütün iddia ettiğim konuların arkasındayım ve takipçisi olacağım” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4950
08.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın