Pass

İstanbul Kıraç’ta İkamet ettiği ilçeden Kendisinin kullandığı Motosikletle İlk Teravih Namazını Sultanahmet de kılmayı planlayan Hayri Kındam’a(32) aynı istikamete gitmekte olan otomobil yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletten düşerek diğer şeritten gelen aracın altında kaldı. Hayri Kındam Olay yerinde yaşamını yitirdi. Kındam Evli ve İslam ile Harun adında iki çocuk babasıydı.

Cenazesi Çaycuma Dağüstü Köyünde Evlerinin önünde kılınan Cenaze Namazının ardından Sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Türk Bayrağına sarılı tabutun başında bulunan Çocukları Harun ve İslam Babasının Tabutu başında nöbet tuttular.

Cenazeye Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Ak Parti Kilimli il genel meclisi üyesi Ramazan Taşdemir, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İstanbul ve Çevre illerden gelen yakınları ve komşuları katıldı.

Ekspres Gazetesi ve Çaycuma TV olarak Merhuma Allahtan Rahmet Geride bıraktığı Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 9377
07.06.2016



iş arkadaşların
inşallah mekanın cennet olur iyi insan

Kimden: Misafir | Zaman: 11.6.2016 17:42

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
mekanin cennet olsun
Canim arkadasim zamansiz gidisin beni öylebur  derinden  etkilediki bunu yazi ile ifade edemem bn senin dosluguna arkadasligina doyamadim suan bile öldugune inanamiyorum sanki biyerde karsima cikacaksin hissi var seni hic unitmicam can dostum herzaman kalbimizde yasayacaksin  nur icinde yat guzel insan

Kimden: Misafir | Zaman: 7.6.2016 23:59

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın