Pass

Almanya Federal Meclisi ‘Ermeni Soykırımı ‘var diyerek tasarıyı kabul etti. Mecliste 11 tane Türk kökenli BİT’ler tasarıya ‘Evet’ diyerek, yavşaklıktan çıkıp BİT olmuşlardır. 11 tane yüz karası 631 milletvekilinden biri olan Bettina Kudla’dan yani ‘Türkler Ermeni soykırımı yapmamıştır’ diyen Almanya, milletvekilinden utanmadan ‘Evet’ oyu vererek Almanya’da yaşayan Türkleri hayal kırıklığına uğratmamışlardır.

Çünkü bunlardan beklenen hareket buydu. Oturumda Türkiye aleyhinde konuşan Yeşiller Eşbaşkanı Cem Özdemir, sana ‘Yuh’ diyorum. CDU Milletvekili Bettina Kudla’ya da soykırıma ‘Hayır’ deme cesaretinden dolayı alkışlıyorum. Ne mutlu bize bir tane Alman dostumuz varmış.


Herkes Mersin’e Siz Tersine

Zonguldak İl genel meclisi toplantısında CHP’li üyelerin ters oturması şaşkınlık yarattı.

Bakın konu nerden nereye geldi. Ey CHP’li il genel meclis üyeleri, ters oturmanızı anladım. Gözlerinizi neden yumuyorsunuz? Kulaklarınızı neden kapatıyorsunuz?

Ramazan Taşdemir’in o kelimeyi sarf etmesini bende hiç istemezdim. Peki, bunun öncesinde neler yaşandı, ne oldu da Ramazan Taşdemir o kelimeyi kullandı, hiç araştırdınız mı? Sizin için öncesinin önemi yok, basın özgürlüğünden yana olan sizler var ya, sizin uğruna meclise sırtını döndüğünüz kişi, bir basın mensubunu Belediye Meclis Salonu’ndan çıkardı. Size göre basın özgürdü hani. Şimdi basının önüne geçmiş Show yapın. Nasıl olsa basın sizin yaptığınızı çekiyor.

Ey CHP’li il genel meclis üyeleri! Atı alan Üsküdar’ı geçmiş, ülkede duble, duble yol yapılırken siz tersine gidiyorsunuz. Geçen gün küçük yeğenim, gazetede gördüğü resmi anlatıyor bana. ‘Bu koca koca adamlar arkalarını dönmüş nereye gidiyorlar’ diye soruyor. Sokaktaki yaşlı amcada ‘Bırakın Allah aşkına, yüzünüzden ne gördük ki arkanızı dönüyorsunuz” diyor.

Size bir öneri. Uğruna arkanızı döndüğünüz Başkanınıza söyleyin, meclisi yeniden toplasın. Basına yaptığı hareketlerden dolayı özür dilesin. Sonra ben Ramazan Taşdemir’e rica edip özür dilemesini söylerim. Yoksa Taşdemir’in özür dilemesi beklerken ters oturarak, mecliste kalan iki senelik ömrünüzü tamamlarsınız. Vallahi mecliste nasıl oturmuşunuz hiç önemi yok. İki sene sonra vatandaş size ne icraat yaptığınızı soracak.

 


Haber Okunma Sayısı : 2778
07.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın