Pass

Çaycuma çarşı merkezinde hizmet veren Erol Ünlü’ye ait “ÜNLÜ Emlak Ofisi ve Fatura Ödeme Merkezi” görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa; Çaycuma Belediye Başkanı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Demirtaş, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Parlak,  İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Dursun Şen ve Ercan Kâhya, Öğretmenevi Müdürü Gürbüz Kurnaz, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, ADD Başkan Yardımcısı Cem Atasun Bayraktar,  Çaycuma eski Belediye Başkanları Mithat Gülşen ve Osman Metin Yurtbay, Eğitim Bir Sen Çaycuma Temsilcisi Ersoy Salman, KYK İbrahim Ethem Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Acar, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Türk Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Tarık Arslan, Halk Sağlığı Laboratuvarı Müdürü Tuğrul Dereli, TDV İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Naim Eren,  Emekliler Derneği Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Eğitim İş Çaycuma Temsilcisi Olcay Özyurt, Çaycuma Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Feti Kuzu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Nüfus Müdürü Salim Yiğit, Çaycuma spor Kulübü Başkanı Serem Mantarlı, Müdürü Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürü Mürsel Çoban, Belediye Kültür Müdürü Veysel Özkan,  çok sayıda daire ve okul müdürü, köy ve mahalle muhtarı, esnaf ve işadamı katıldı.

Çaycuma Belediye Başkanı, ilçenin sevilen isimlerinden Erol Ünlü’nün tüm Çaycuma’yı bir araya topladığını söyleyerek; “Ben Çaycuma adına bu güzel günde böyle güzel bir açılışa ortak olduğunuz için katılan tüm kurum amirlerine teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun yaptığı açılış duasının ardından kurdele kesilerek katılanlara ikramda bulunuldu. İşyeri sahibi Erol Ünlü katılan herkese teşekkür ederek, Çaycuma’ya en iyi hizmeti vermeye çalışacağını ifade etti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 4508
04.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın