Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi Senato Toplantısı ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 

Bülent Ecevit Üniversitesi olağan Senato Toplantısı Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer başkanlığında Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu’nda yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantı öncesi, senato üyeleri ile birlikte Yüksekokul birimlerini ziyaret eden Rektör Özer, akademisyenler ve öğrencilerle sohbet etti. Aynı zamanda Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu’nun 2015-2016 akademik yılı mezuniyet törenini kutlamaya hazırlanan akademisyen ve öğrenciler Prof. Dr. Mahmut Özer ve senato üyelerinin törene katılmalarının heyecanını yaşadılar.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu’nun emin adımlarla büyüdüğünü söyleyen Rektör Özer: “Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu’nda her geçen gün yeni yatırımlar gerçekleşmektedir. Yapılan halı saha ve çevre düzenlemesi öğrencilerin daha rahat bir ortamda eğitim görmelerini sağlamıştır. Okulun gelişmesine katkıda bulunan belediyelerimize, Çanakçı ailesine, başta Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Adnan Topuz olmak üzere akademik ve idari çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gerçekleştirilen senato toplantısında Devrek MYO’da hizmete giren çalışma salonuna Hakkâri’de şehit olan Devrekli Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un adı verildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Atatürk İlkokulu Spor Salonunda gerçekleştirildi. Törene Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, üniversite senato üyeleri, akademik personeli, MYO Güçlendirme Ve Yaşatma Derneği Başkanı Sevgi Kurtoğlu öğrencilerin aileleri katıldılar.

Törende Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu mezun öğrenciler adına Pazarlama Ve Dış Ticaret Bölümü Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı Mezunu Çiğdem Duyar konuşma yaptı. Duyar’ın ardından Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adnan Topuz ve son olarak da Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer konuşmalarını yaptılar.

Diploma merasiminde yüksekokulu dereceyle bitiren öğrencilere ve mezun olan tüm öğrencilere öğretim elemanları tarafından ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisinin isim kütüğüne plakasını çakmasından sonra öğrenciler Yrd. Doç. Dr. İmge İhsane Özcan eşliğinde yemin ettiler.

Öğrencilerin 10. yıl Marşı eşliğinde keplerini coşkuyla fırlatmalarının ardından mezuniyet töreni sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3223
03.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın