Pass

Çaycuma’da düzenlenen “Okul Sporları” yarışmalarında dereceye giren okullara ödülleri şehir Stadyumu’nda düzenlenen törenle verildi.

Törene; Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdür Vekili Erkan Arslan, daire ve okul müdürleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin toplumsal kurallara uygun olarak yaşayabilmesi, iyi ilişkiler kurabilmesi, sağlıklı ve dürüst davranabilmesi, düşünce gelişiminin anında, bedensel ve ruhsal gelişimine de bağlıdır Okullarımızdaki eğitim sürecinin en önemli amaçlarından biri de bedensel, zihinsel ve sosyal önden gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmektir. Bu hedeflere ulaşmanın yolu da düzenli olarak spor yapmak ve sportif faaliyetlerle iç içe olmaktan geçmektedir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimizi her anlamda iyi yetiştirmek, akademik, başarıda, sanatta, sporda, sosyal faaliyetlerde bir bütün olarak görmek ve bu bakış açısıyla yetiştirmek en önemli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Sporun ve sportif etkinliklerin bireysel ve toplumsal hayatımıza sağladığı katkı saymakla bitiremeyeceğimiz kadar fazladır. Bu anlamda spor yapmayı ve sportif faaliyetlere katılmayı teşvik etmek, en başta öğrencilerimiz de olmak üzere toplumda bilinç düzeyi ve farkındalık oluşturmak amacıyla çaba sarf etmek, planlı çalışmalar yapmak biz eğitimcilerin en önemli görevlerimiz arasında yer almaktadır. İlçemizi ilimiz ve Türkiye genelinde çeşitli branşlarda düzenlenen müsabakalarda ilçemizi temsil eden öğrencilerimizi, onları hazırlayan öğretmenlerimizi ve maddi ve manevi destek olan yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Okul takımlarına kupa ve madalyaları protokol tarafında verilirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, beden eğitimi öğretmenlerine de başarı madalyası takdim etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3372
02.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın