Pass

Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılan kursların yılsonu sergisini düzenledi.

Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen sergiye, Kaymakam Serkan Keçeli 20.21.22. dönem AK Parti Milletvekili, TBMM eski Meclis Başkanı Köksal Toptan, eşi Saime Toptan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, İl Milli Eğitim müdür Yardımcıları, Ercan Kâhya, Dursun Şen, Zonguldak Halk Eğitim Müdürü Zülfikar Uçar, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Öğretmen Evi Müdürü Gürbüz Kurnaz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, DSP İlçe Başkanı Ersin Dilek, Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet Yazıcı, il genel meclis üyeleri, kurs öğreticileri, kursiyerler, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Halk Eğitimi Müdürü, Oktay Aksoy,” Bu sene açmış olduğumuz kurslarda toplam 3263 öğrenciye eğitim verme şansı bulduk. Güzel el emekleri, ürünler ortaya çıktı. Toplamda 169 kurs açtık, 67 farklı branşta. Bunlar mesleki ve genel kurslarımız olmak üzere ikiye ayrılıyor. Burada ziyaretini yapacağımız kurslar mesleki kurslarımız. Gezdiğinizde güzel işlerimizi göreceksiniz. Bu sene Çaycuma’da kaybolmaya yüz tutmuş pelement bezi üzerine çalışma yaptık. BAKKA Çaycuma kaymakamlığı ve İŞKUR bünyesinde yapmış olduğumuz projede pelement bezini tekrardan canlandırmayı başardık. Bu kapsamda 12 adet tezgâh, 2 tane tam otomatik dikiş marinasını kurumumuza kazandırarak bezimizi çeşitlendirdik. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eski Meclis Başkanı Köksal Toptan, Çaycuma’da geleneksel hale getirilen halk eğitimi kurslarının açılışında bulunmaktan onur duyduğunu ifade ederek,” Güzel eserler ortaya çıkmış. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören serginin açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Serginin tüm alanlarını tek tek dolaşarak inceleyen protokol, kursiyerleri tebrik ederek, başarılar diledi. Köksal Toptan Eşi Saime Toptan, yağlı boya resim sergisinde down sendromu bir çocuğun çalışmasını yakından inceleyerek sohbet etti.

Sergide, Flografi, Çini Ahşap, Cam Boyama, Ebru, nakış, makinede tül işlemeleri, pelement bezi dokuma, ahşap hediyelik eşya yapımı, giyim, tel kırma, yağlı boya resim, el nakışı ve makine nakışı ürünleri sergilendi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3120
02.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın