Pass

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği Memur-Sen’e bağlı sendikaların Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle ” Kaynaşma, Dayanışma ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirdi. Memur-Sen Çaycuma ilçe başkanı Kenan Tunç başkanlığında gerçekleşen toplantı 31.05.2016 Salı günü Diyanet-Sen ve Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilcilik Binasında yapıldı.

Toplantıya Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Ersoy Salman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Can, Mehmet Bilgin, Diyanet-Sen Başkan Vekili Kadir Güney, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kılınç, Uğur Kayadibi, İş yeri Temsilcileri Zekeriya Kamit, Satılmış Çıvak, Sağlık-Sen İlçe Başkanı Ahmet Koraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Şıklı, İzzet Örenli ve İşyeri Temsilcisi Ercan Akar, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Veysel Özkan, Bem-Bir-Sen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kaydır, Toç-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Coşkun Ulutaş ve Orman İş İşyeri Temsilcisi Kemal Eren, Büro Memur-Sen Temsilcileri Hilmi Girgin ve Emrah Afşar katıldı.

Şehitlerimizin ruhu için okunan Kur’an-ı Kerimle başlayan toplantıda bir açılış konuşması yapan Memur-Sen Çaycuma İlçe başkanı Kenan Tunç, ülkemizde yaşanan terör olaylarını ve bu teröre destek olan iç ve dış bütün düşmanları sert bir dille kınadı.

Tunç, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde girdiği çatışma sonucu şehit olan Zonguldak Devrekli Uzman Çavuş Okan Korkut ve bütün şehitlerimizi de anarak: ” Başta Devrekli Şehidimiz Okan Korkut kardeşimiz olmak üzere bu aziz vatan için canlarını feda etmiş olan bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah aziz milletimizi bu terör belasından bir an evvel kurtarsın. Bu cennet vatan için nöbet tutan bütün güvenlik kuvvetlerimizi yüce Rabbimiz her türlü tehlikelerden korusun” dedi.

Memur-Sen’in önemi hakkında bazı açıklamalarda bulunan başkan Tunç, toplantı gündemi ve Memur-Sen’in önemi hakkında şunları söyledi:

“Memur-Sen bu milletin öz değerleridir. Milletin kendisidir. İşte bundan dolayıdır ki üye sayısı ülke genelinde 1 milyona yaklaşmıştır. 1000’e yakın üyeyle Çaycuma’nın da en büyük sendikası Memur-Sen’dir. İşte bizler böyle büyük bir hareketin Çaycuma temsilcileriyiz. Bu nedenle sorumluluğumuz çok büyüktür. En büyük sorumluluğumuz ise bize inanıp güvenen üyelerimize layık olmak ve hem onlara hem de Çaycuma’mıza en güzel hizmetleri sunabilmektir. Bütün bunları gerçekleştirmek için Memur-Sen’imizin daha da güçlenmesi ve faaliyetlerine daha etkin ve yetkin bir şekilde devam etmesi şarttır. Memur-Sen’imizin bu büyük gücünün devam etmesi ve gücüne güç katması için daha çok bir araya gelmeye, kaynaşma ve dayanışmaya ihtiyacımız var. İşte bu toplantımız aynı zamanda bu amaçla tertip edilmiştir. Memur-Sen olarak daha güçlü olabilmemiz için aramızdaki birlik ve beraberliklerin devam etmesi şarttır. Bu birlik ve beraberliklerin devamı için en önemli şey ise sevgi ve saygıdır. Birbirimize olan sevgi ve saygımızı koruduğumuz ve birbirimizi Allah için sevmeye devam ettiğimiz sürece hem Memur-Sen hem de ülkemiz kazanacaktır. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Daha sonra Memur-Sene bağlı Sendikaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri sırayla sendikalarının Mayıs ayı son rakamlarını paylaştılar. Buna göre 786 üyeyle Memur-Sen’in Çaycuma’da da en büyük sendika olduğu ortaya çıktı. Toplantıda ileriye yönelik görüş ve öneriler de ele alınarak çeşitli konularda istişareler yapıldı. 

Program verilen ikramların ardından sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2574
01.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın