Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni Çaycuma Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Törene; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Garnizon Komutanı Selçuk Özen, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, akademik personel, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hükmet Yazıcı şunları söyledi;“Sevincimiz paylaşma üzere buraya geldiniz ve onurlandırdınız. Bireyin hayata atılma sürecinde oldukça kısa zaman biriminde kişiye sunan meslek yüksek okullarının ülkemizin kalkınmasında çok önemli bir yeri olduğunun farkındayız. Bu bağlamda Çaycuma Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini aydın eğitimlerinden birini yapma ve yetişmelerini sağlayabilmesi için beklenilenlerin en olduğunu ileri dönük çalışmalarımız yapmaktayız. Çaycuma MYO’da 8 bölüm 16 program, 26 kayıt personeli, 27 idari personel ve 2150 aktif öğrencimiz bulunmaktadır. Bugün 660 öğrencimizi mezun etmenin büyük gururunu yaşıyoruz. Yüksek Okulumuz alt yapısı, akademik öğrenci sayısının artışı ile sürekli gelişen dinamik bir yapıya sahiptir”.


ÖZER; “ÇAYCUMA DİĞER KAMPÜSLERE ÖRNEK OLMAKTADIR”

Çaycuma Kampusumuz son yıllarda hem fiziki yapısı hem de insan kaynakları açısından önemli gelişmeye ve diğer kampuslarımıza de örnek olmaktadır. Halen yaklaşık 2200 öğrencimizin öğrenim gördüğü meslek yüksek okulumuzda, çok sayıda yeni program açılmış, öğrenci ve öğretim elemanı sayısında çok büyük artışlar gerçekleştirilmiştir. Büyük çevre düzenlemeleri yapılmış, yeni eğitim binaları, yeni kütüphane ve çalışma salonu, yeni spor alanları ve laboratuvarlar hizmete alınmıştır. Çaycuma Kampusumuzda 2014-2015 eğitim-öğretim yılı itibari ile Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileri eğitime başlamıştır. Yeni kurmuş olduğumuz Çaycuma Sivil Havacılık Yüksek Okulu’nu aktif hale getirmek için çalışmalarımız halen devam etmektedir. Çaycuma Kampusumuzun yeni yatırımlarımızla bu büyümesine devam edecektir. Bu hizmetleri kısa sürede yapmış olmanın, öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize daha nitelikli bir eğitim ortamı sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tüm bu yatırımlar, merkez ve ilçe ayrımı yapmadan eğitim birimimizin olduğu her noktaya aynı heyecanla yaklaştığımızın en önemli göstergesidir. Bu süreçte bize büyük destek olan Çaycuma Kaymakamımıza, Çaycuma Belediye Başkanımıza, bize yeni eğitim binasını kazandıran Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeki Yurtbay’a, Ali Osman Odabaş’a, Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir ve hayırseverlerimize şahsım ve üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Sınav dönüşü memleketinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencisi Sibel Bozkuş için arkadaşları tarafından “Seni Unutmayacağız” yazılı pankart asıldı. Bozkuş’un ailesine temsili diploması Rektör Mahmut Özer tarafından verilirken aile gözyaşlarını tutamadı. Tüm bölümlerde dereceye giren öğrencilere diploma ve hediyeleri protokol tarafından verildikten sonra mezun olan 660 öğrenciler aynı anda kep fırlatarak sevinçlerini aileleri ile paylaştı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2867
31.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın