Pass

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonlarda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut’un baba ocağına ateş düştü. 

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonlarda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Devrek Kaymakamı Yakup Güney, İl Jandarma ve Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Kuyu ile birlikte şehidin Karşıyaka Mahallesi’ndeki evine geldi.

Anne Neriman ve baba Necati Korkut oğullarının acı haberiyle dünyası yıkıldı. Bir ağabeyi bir de kız kardeşi bulunan Okan Korkut’un, Tunceli’de askerliğini tamamladıktan sonra uzman çavuşluğa başvurduğu öğrenildi.

Bir yıl önce uzman çavuş olduğu öğrenilen Okan Korkut’ın cenazesinin akşam saatlerinde Zonguldak’a getirilmesi bekleniyor. Acı haberi alan anne ve babanın fenalaşması üzerine Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

Şehidin kız kardeşi Gürcan Başpınar ile evli olan eniştesi Muhammet Başpınar ise evin önünde arkadaşları tarafından teselli edildi. Devrek Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ise evin önüne Türk Bayrağı astı. Şehidin komşuları da evlerinin balkonlarına Türk Bayrağı astı. Sağlık ekipleri de evin önünde hazır bekletilirken, evin önündeki hazırlıklar devam ediyor.

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA
Öte yandan, Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yaptığı açıklamada Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un 05.40 sıralarında kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"31 Mayıs 2016 Salı günü Hakkâri ili Şemdinli ilçesi kırsalında yürütülmekte olan operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş ancak durumu ağır olan silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 05.40’da şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2840
31.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın