Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksek Okulu’nda dereceye giren bölüm birincileri mezuniyetten önce Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı ve akademik personel ile birlikte Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi makamında ziyaret etti.

Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Keçeli; “Çaycuma’mızın gelişen yükselen okulu Meslek Yüksek Okulumuzun dereceye giren öğrencelerini burada misafir etmekten mutluluk duyuyorum. Onlara hayat boyu başarı mutluluk ve her şeyin gönüllerince olsun diyorum. İnşallah Çaycuma’daki ve okuldaki kazanımlarını hayatlarında daha iyi şeyler başarabilmek hayallerini gerçekleştirebilmek için kullanırlar. Başarılı bir hayat bir hayat yaşamalarını temenni ediyorum”d edi.

Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet Yazıcı; Çaycuma MYO olarak sevgili Kaymakamımızın ilçemizdeki beklentilerini çok iyi biliyoruz. Meslek Yüksek Okulu her geçen gün sadece gelişen değil, her zaman kaliteli bir düzeyde eğitim verebilecek alt yapısını hazırlayarak buranın geleceğini hazırlıyoruz. Yaptığımız ulusal ve uluslararası kongreler ve aktivitelerde de yüksekokulun üniversite olduğu algısını tam anlamıyla özleştirmek durumdayız. Okulumuz Çaycuma’ya layık kampüsü ile hızla büyüyor. Okulumuza destek veren başta Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrencilerim adına da Çaycuma’ya da teşekkürü borç biliyorum” diye konuştu.

Ardından tüm akademik personel ve dereceye giren öğrenciler Atatürk Anıtı’na yürüyerek saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı seslendirdiler.

 

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2232
30.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın