Pass

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, 29 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında Çaycuma’da yapılacak olan Batı Karadeniz Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın Çaycuma manda yoğurdunun tanıtımına büyük katkısı olacağını söyledi.

Fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Çolakoğlu; “Çaycuma’mızın markası olan manda yoğurdunun ekonomik kazanç haline dönüşmesi Çaycuma’nın ekonomisinde ve kültüründe etkin rol oynaması için Sayın Valimiz Ali Kaban ve İlçe Kaymakamımız Sayın Serken Keçeli’nin gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Gerek il Özel İdaresi gerekse Sosyal Yardımlaşma Vakfınca desteklenen manda yetiştiriciliği ile ilçemizde manda üretiminde ve sonrasında oluşacak ekonomik gelirde artış görülmeye de başlayacaktır. Hükümetimizin hayvancılığa verdiği destek doğrultusun da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca sağlanan desteklerden daha çok yararlanmak, birlikte hareket etmek, ekonomik ve sayısal olarak gelişmek gibi amaçlarla kurulan manda birlikleri ve yetiştiricilerinin Çaycuma da olması nedeniyle Çaycuma ilçesi mandacılık olarak odak noktası haline gelmiştir. Manda yetiştiriciliği ve manda yoğurdu ilçemizin özeli olan en önemli ekonomik kaynaklarımızdandır. Manda yetiştiriciliğinde ilçemize kaynak aktarımının en üst seviyeye çıkması için bütün kamu kuruşlarının ve bizlerin de çalışma ve gayretleri hiç bitmeyecektir. Bu amaç doğrultusunda manda destekleme projeleri ve manda başına verilen parasal desteklerden daha çok yararlanma çabamız da devam etmektedir. Bununla beraber Valimiz Sayın Ali Kaban’ın, Kaymakamımız Sayın Serken Keçeli’nin, İl Tarım Müdürümüz Sayın Necmi Çelik’in ve İlçe Tarım Müdürümüz Coşkun Ulutaş’ın öncülüğünde Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarının Çaycuma ilçemizde yapılmasını sağlamak için gösterdikleri gayretlerden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ederiz. Bu fuarın kültürümüze ve ekonomimize katkısı olacak Çaycuma manda yoğurdumuz daha geniş kitleler tarafından duyulmasına vesile olacaktır” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3798
28.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın