Pass

Gökçebey ilçesi Bakacakkadı Beldesinde, Dünya Süt Günü dolayısıyla öğrencilere süt, ayran ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Bakacakkadı Merkez İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, çocukların hazır yiyecekler yerine sağlıklı şekilde beslenebilmesi için süt, ayran içmesi, yoğurt ve meyve yemesini hedeflediklerini söyledi.

Süt tüketimini ve süt içme alışkanlığını artırmak için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde 2012 yılında ülke genelinde "Okul Sütü Akıl Küpü” projesini uygulamaya başlatıldığını anımsatan Aytaş, şöyle dedi: “İlçemizde ana sınıfı dâhil tüm ilkokul öğrencilerine süt dağıttık. Tabi sütün faydalarını saymakla bitmez. Özellikle gelişim çağındaki çocuklarımızın ileride daha sağlıklı bir yaşam kalitesini elde etmesi için önemli besin kaynaklarından bir tanesi. Umarım bugün burada yapılan etkinlikte çocuklarımıza ve anne-babalara da bir farkındalık oluşturmuşuzdur” dedi.

İlçe millî Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe milli Eğitim müdürü Muhammet Atlı ve Okul müdürü Erdoğan Güneş, Konuşmaların ardından öğrencilere, süt ve ayran dağıttı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2620
25.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın