Pass

Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu 17. “Bahar Konseri” Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İlginin büyük olduğu konsere, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Belediye Başkanı, CHP eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Emekliler Derneği Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, ADD Çaycuma Şube Başkanı Kıvılcım Kalyoncu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Başkanı Hamza Başören katılımcılara, 17. geleneksel bahar konserine hoş geldiniz diyerek, konuşmasına şu sözlerle devam etti; “ Ah bu şarkılar, insanlarımızı coşturan, yüreklimizi buruşturan şarkılar, içimizde bazen çağlayan, bazen ateşler gibi çağlayan şarkılar. Bazen terki diyar etmemize mani olan, bazen geri dönmemizi sağlayan bu şarkılar, ah bu şarkıların gözü kör olsun dedirtecek kadar, güçlü duygu yüklü şarkılar. Yalnız kaldığımızda içimizdeki karamsarlığı giderdiğimiz şarkılar. Bir şarkı sen diyerek, itiraf edemediğimiz aşklarımızı söylediğimiz, böylece utangaçlığımızı yendiğimiz şarkılar. İşte sizleri bu duygularla hep birlikte şarkılarımızı söylemeye çağırıyor, en derin saygı coşkulu duygularımla selamlıyorum. Toplumumuza hiçbir zaman maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen, başta belediye başkanımız ve personeline, Çaycuma kültür sanat merkezi müdüre hanımına, aynı zamanda topluluğumuzun kuruluşundan bu yana emeği geçen yöneticilerine, topluluğum ve şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Sunuculuğunu Selma Aydın’ın yaptığı konserde, Şef Levent Özger eşliğinde topluluk birbirinden güzel solo ve koro şarkıları ile katılımcıları büyüledi. TRT Sanatçısı Konuk İpek Merve Tahancı, Tük Sanat musikisinin seçkin eserlerini seslendirdi. Yerel sanatçı Mevlüt Toplu’nun yazıp bestelediği ‘Çaycuma Güzelleri’ eseri TSM topluluğu koro eşliğinde il kez seslendirildi. Türkiye salondaki büyük kalabalık ayakta eşlik etti. gecenin ilerleyen saatlerinde son bulan konserde belediye Başkanı, konuk sanatçıya çiçek ve Kadıoğlu mozaiklerini simgeleyen plaket takdim ederek, konsere yoğun ilgi gösteren katılımcılara da teşekkür etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2739
24.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın