Pass

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Çaycuma’da ADD ve Gençlik Merkezi’nin katkıları ile fener alayı düzenlendi.

Katılımın yüksek olduğu alay, Atatürk Anıtı önünden başlayıp Belediye Bandosu eşliğinde Nihat Kantarcı Caddesi boyunca devam etti.

Kültür ve Sanat Merkezi önünde son bulan fener alayına Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Öğretmen Evi Müdürü Gürbüz Kurnaz, ADD Çaycuma Şubesi Başkanı Kıvılcım Kalyoncu, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdür Vekili Erkan Arslan, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Fener alayı havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Ardından Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun 19Mayıs ‘Gençlik Konseri’ Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Konser başlamadan önce Topluluk Başkanı Ayşen Köktürk konsere ilgilerinden dolayı katılımcılara teşekkür ederken, “97 yıl önce Samsun’da özgürlük meşalesini yakarak, bizlere bayrağımızı, vatanımızı, millet olma şerefine layık gören atamızı ve silah arkadaşlarını saygı ve saygıyla anıyoruz. 2011yılında kurulan topluluğumuz, 2006 yılında belediye bünyesine alındı. Desteklerini esirgemeyen belediye personelini ve belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bilim ve sanat takdir edilmediği yerden göç eder “ demişler. Sizler bizleri takdir ediyorsunuz. Bu sene bizlerin ikinci konseri. İlkini 18 Mart Çanakkale şehitlerimizi anma adına düzenlemiştik. Büyük aileme çok teşekkür ediyorum. Yıllardır ekibimle sizlere hizmet veriyoruz. Sizlerin sevgisini kazanıyoruz. Çok güzel anılar yaşadık. Ne mutlu Türk’üm diyene” diye konuştu.

Şef Ertuğrul Karabulut yönetimindeki topluluk birbirinden seçkin 15 eseri koro ve solo olarak seslendirdi.

Konser bitiminde Belediye Başkanı, topluluk adına Başkan Ayşen Köktürk’e çiçek verirken, desteklerinden dolayı Belediye Başkanına, Şef Ertuğrul Karabulut çiçek takdim etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3035
20.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın