Pass

Çaycuma Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde okul öğrencileri tarafından resim sergisi ve geleneksel 2.’Gençlik Konseri’ düzenledi.

Atatürk anıtı önünde düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Öğretmen Evi Müdürü Gürbüz Kurnaz, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren 11-B sınıfı öğrencilerinde Ceyda Çamlı, Atatürk’e göre gençlik, milli, şuura sahip ve modern kültürlü olarak yetişmelidir ifadesini kullanarak, “Gençlerin sağlam ve olumlu bir karakter taşımaları bilhassa önemlidir. Atatürk’e göre gençler, almakta oldukları eğitim ve kültür ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaklardır. Gençler çağdaş eğitim ve öğretim içinde yetişecekler, müspet ilmin ışıklarıyla donanacaklardır. Bugün okullarımızda eğitim ve öğretim gören bu gençlerimize inansınlar ve güvensinler. Bizler aldığımız eğitim, ahlak ve kültürle Çaycuma’mıza ve bu cennete faydalı olmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Okulun Müzik Öğretmeni Gonca Akşan eşliğinde öğrencilerin seslendirdikleri şarkılar büyük beğeni topladı. Etkinliğin resim sergisi alanını gezerek, öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaları tek tek inceleyen Kaymakam Keçeli, “Resim sergisi ve müzik dinletisi için bugün buradayız. Gençlik bayramımızı doya doya tüm güne ve haftaya yayarak kutluyoruz. Görüyorum ki gençlerimiz çok başarılı, çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Başta hocamız olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını” diliyorum dedi.

150 eserin görücüye çıktığı sergide, öğrencilerin yapmış olduğu birbirinden güzel tablolar büyük beğeni topladı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3363
20.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın