Pass

Çaycuma’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hükümet konağı önünde toplanan protokol ve katılımcılar bando eşliğinde Atatürk Anıtı’na kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Törene, Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Anıta çelenk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Erkan Arslan tarafından konuldu.

Saygı Duruşunun ardından işaret dili öğrencilerinin eşlik ettiği İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında Erkan Arslan, Atatürk’ün 19 Mayıs’ta milli duygular içerisinde Samsun’da attığı ilk adım Türk milletinin bağımsızlığını kazanmada ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yılında atılmış en önemli adım olduğunu söyleyerek, “ İşte bu yüzden Türk milletinin vatanı ve değerleri için verdiği onurlu mücadelenin adıdır 19 Mayıs. Geçmişini, tarihini, kültürünü bilen, özüne ve geçmişine sahip çıkan ve bunu da gençlerine aktara bilen toplumlar ilelebet yaşama hakkına sahiptir. Bu bilinçle 19 Mayıs 1919’da ilk bağımsızlık ateşini yakan Atatürk, yapmış olduğu çalışmalar ve gerçekleştirdiği kongrelerle kurtuluş savaşını ona inanan milleti ile birlikte sürdürmüş. Kazanılan bu zaferin devam etmesi ve vatanımızın kalkınması için gençlere olan güveni sebebiyle bu günü gençlerimize armağan etmiştir. Bu günün düne borçlu olduğunu unutmadan, yarına atanın emanet ettiği emaneti ile yürüyen bizler, gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü onun silah arkadaşlarını ve vatanı için gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi rahmetle ve sevgiyle anar, içimizdeki vata sevgisi ışığının hiç sönmemesini temenni ederim” dedi.

Lise öğrencilerin seslendirdiği Atatürk’ü Gençliğe hitabesi, gençlik adına konuşma, gençliğin ataya cevabı ve okunan şiirlerin ardından Gençlik Hizmetleri İlçe ve Spor Müdürlüğü taekwondo takımın gösterileri ilgiyle izlendi.

Çaycuma Gençlik Merkezi öğrencilerinin işaret dili seslendirdikleri gösteriler beğeni topladı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3177
19.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın