Pass

Çaycuma Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği tarafından öğrenciler yararına düzenlenen geleneksel kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Dernek Başkanı Selahattin Aydemir ve çok sayıda esnaf katıldı.

Kaymakam Keçeli konuşmasında şunlar söyledi; “Paylaşmak yardımlaşmak ve dayanışma duygusu bizim Türk insanının milletimizin en temel dayanaklarından, en temel unsurlarından biridir. Kültürümüzün kökeninde paylaşma duygusu vardır. Derneğimizin düzenlediği bu kermeste inşallah insanımızın paylaşma duygusunu hayır işlerinde el ele verip, katkısının bulunacağı bir kermes olacağını düşünüyorum. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, inşallah beklenen sonucun elde edilmesini, beklenen gelirin elde edilmesini, elde edilen gelirinde hayırlı hizmetlerin artarak hayırlı alanlarda kullanılması dileğiyle sevgi ve saygıyla hepinizi selamlıyorum.    

Kermesin açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Belediye Başkanı ve İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu kesti.

Hayırseverler tarafından bağışlanan ürünlerden oluşan kermesi gezen davetliler, öğrencilere katkı amacıyla alışveriş yaptı.

Kermes 10 gün boyunca açık kalacak.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2514
19.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın