Pass

Çaycuma Oktay-Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi ve yılsonu konseri Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İlk olarak sergi salonunda öğrencilerin ünlü ressamlarının tablolarından esinlenerek yaptıkları yağlı boya resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdür Vekili Erkan Arslan, Öğretmenevi Müdürü Gürbüz Kurnaz, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Sergiyi gezen Kaymakam Serkan Keçeli, eserleri tek tek inceleyerek öğrencileri tebrik etti. Ardından okul korosu tarafından hazırlanan yılsonu konseri büyük beğeni topladı. Öğrencilerin seslendirdiği seçkin eserlerden oluşan solo ve koro performanslar ayakta alkışlandı. Oktay-Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi Müdürü İlker Okumuş, programın hazırlanmasında emeği geçen Müdür Yardımcısı Nurgül Savtekin, Müzik Öğretmenleri Şevket Göynük ve Çağla Bostancı, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Zeynep Kan ve Hande Batar, Edebiyat Öğretmenleri Hayrullah Ece ve Seyfi Tavukcu, Bilgisayar Öğretmeni Serdar Yiğit’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Tüm gençlerin Gençlik Haftasını kutlayan Okumuş, programda görev alan tüm öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3496
18.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın