Pass

Zonguldak Yöresel Ürünler Türkiye ile buluşuyor, kapsamında hazırlanan Tanıtım Tırında, Tenekede Tavuk kebabı büyük ilgi gördü.

Zonguldak bölgesi için büyük tanıtım organizasyonu ile ilgili açıklama yapan Zonguldak ili kanatlı hayvan eti üreticiler birlik Başkanlığı yönetim kurulu başkanı Osman Bayraklı; “Zonguldak ilimizi en iyi şekilde tanıtıyor ve tanıtmaya devam edeceğiz.

Başkan vekilim Hakan Güner, yönetim kurulu üyesi Sebahattin Yılmaz ile beraber ekip olarak, teneke tavuk kebabı ustalarımız Nevzat Abasız ve İsmail Bayraklı ile ekip halinde Ankara - Eskişehir -İzmir- Bursa ve İstanbul da tanıtmak için Tüm Hazırlıklarımızı tamamlayıp, Ankara Sıhhıye meydanında ilk Açılışımızı en iyi şekilde birlik ekibimle teneke tavuk kebabını sıhhıye meydanında ateşe vererek, adeta Başkent Gökçebey Teneke tavuk kebabıyla müthiş lezzeti ile koku saçtık.

Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Başta Zonguldak milletvekillerimiz Hüseyin Özbakır Faruk Çaturoğlu Özcan Ulupınar il başkanı Zeki Tosun, Meclis başkanımız Necdet Karaveli ,Meclis üyeleri, Dağıtımda bizlerle beraber olan İl özel idare proje Sorumluları Ümran Kalender Aydın  ve Emel Akay Ölmez hanımefendilere ve Görevli Nihat Keloğlu , 21.ci dönem vekilimiz Ali uzun, STK olarak Savaş Çiloğlu ve Yaşar Karaman Kilimli ilçe başkanımız Mahmut Kamberoğlu, Genel Sekreterimiz Recep Demirtaş ,Çaycuma önceki dönem belediye başkanı Mithat Gülşen, Gökçebey Teneke Tavuk Kebabını pişirip tenekeleri beraberimizde açtık ve Ankara’daki hemşerilerimize dağıttık.

Zonguldak için Ekibimle yola çıktık, en iyi şekilde Zonguldak’ımızı ve ilçelerimizi 5 ilde tanıtıp 4 Haziranda Zonguldak Valilik önünde Camlı Köşkün yanında Gerçekleştirilecek olan, Kültür evlerimizin Açılışı ardından, Birliğimizin Önderliğinde gerçekleştirilecek olan 4.Teneke tavuk kebabı Festivali Zonguldak İlimizin her köşesine lezzeti ulaşacaktır. Zonguldaklı kardeşlerim tanıtım illerimizde bizleri yalnız bırakmayın 1 gün olsa gelin tanıtımda bizlere destek olun. Ankara Sıhhiye meydanında Açılışımıza Katılan Tüm Dost ve kardeşlerimize Yönetim Kurulu adına şükranlarımı sunuyorum. Her şey Zonguldak İçin” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2665
14.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın