Pass

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Gökçebey ilçesinde şehit Burak Saraçlı’nın ailesini ziyaret etti. 

Vali Ali Kaban, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Osman Ak ile birlikte, Şırnak il merkezinde açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Saraçlı’nın Gökçebey’deki evine giderek taziye ziyaretinde bulundular.

Vali Sayın Ali Kaban, şehide tekrar Allah’tan rahmet diledi ve yakınlarının üzüntülerini yürekten paylaştığını belirtti. Vali Ali Kaban ve İl Jandarma Alay Komutanı Haluk Selvi ile birlikte Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada gözünden yaralanan Uzman Çavuş Erdem Yurt’u Devrek’teki evinde ziyaret ederek acil şifalar dileyip geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Ereğli ilçesinde ikamet eden ve Diyarbakır’ın Hani ilçesinde Jandarma Komutanlığı’na yapılan hain saldırıda yaralanan Er Hamza Mutlu, Vali Ali Kaban, Zonguldak Garnizon Komutanı ve 3. Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Ereğli Garnizon Komutanı ve Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından ziyaret edildi.

Sağlık durumu hakkında bilgi alındı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2953
13.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın