Pass

Çaycuma Nihat Kantarcı Caddesi’nde işletmeciliğini Vedat Başoğlu’nun yaptığı Ehli Keyif Şehzade adıyla yeni bir mekân açıldı.

Nezih bir ortamda müşterilerini ağırlamayı hedefleyen mekânın açılışına yoğun ilgi gösterildi.   

Açılışa; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, AK Parti İlçe başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Hayri Kandemir, CHP Perşembe Belde Başkanı İsmail Hakkı Durdu, CHP Filyos Belde Başkanı Cengiz Koşar, Gökçebey Engelliler Derneği Başkanı Songül Saraç, CHP eski İlçe Başkanı Umut Başoğlu, İl genel meclis üyeleri çok sayıda esnaf ve işadamı katıldı.

Yapılan duanın ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren kaymakam Serkan Keçeli; “Çaycuma’mızda çok güzel, çok nezih bir mekânın daha açılışında hep beraber sizlerle bir araya geldik. Çaycuma gelişiyor. Çaycuma inşallah içindeki var olan potansiyelini oraya çıkararak geleceğin parlayan ve yükselen yıldızı olacağını her zaman söylüyoruz. İşletmelerimizde ve bu tip işletmelerin açılması ile de vatandaşlarımız sosyal taleplerini sosyal ihtiyaçlarını karşılamasında önemli bir yere sahip olacak. Gördüğümüz kadarı ile çok güzel ve nezih bir ortam ortaya çıkmış, Allah helalinden bol kazançlar nasip etsin. Başta işletmemiz olmak üzere bu işletmenin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu ise şunları söyledi; “Çaycuma içinde barındırdığı potansiyeli son dönemlerde güzel gelişmelerle dışarıya vuran var. Belediye Başkanımız bu konuda önemli adınlar atıyor. Belediyenin atılımları ile beraber Çaycuma’daki müteşebbisler harekete geçmiş durumda. Zaten Çaycuma coğrafi olarak böyle bir atılıma uygun bir ilçe. Bu güzel mekânda arkadaşlarımızı üst seviyeye çıkaracağını inanıyorum. Sadece mekânlar değil oraları işleten girişimcilerinde konumu önemli. Vedat arkadaşımızın bu konudaki atılımının başarılı olacağına inanıyorum. Bol kazançlar diliyorum”.

Mekânın açılışının ardından konuklara ikramda bulunuldu.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3656
10.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın