Pass

Sevgili okuyucularım köşe yazılarına ara verince üzülüyorsunuz biliyorum, yazdığım köşe ile kimsenin üzülmesini istemiyorum.

Yazdığımız haberlere köşelere birileri yorum yapıyor. Beğenenler çok olsa da eleştirenlerde oluyor. Yapılan eleştiriler genelde sosyal medya üzerinden yapılıyor, bu Face işin FaceBOOK unu çıkardı. Bazı FacebOOk yazarları bizim yazdığımız yazıları kahve köşelerinden yazdığımızı söylüyormuş, Allah şükürler olsun dedim, iyi ki meyhane köşesinde yazıyor dememiş. Benim yazdıklarımı meyhanede okursan beni anlayamazsın. Çünkü ben ayık kafa ile yazıyorum.

Sevgili okuyucularım, benim çalıştığım gazete ve Zonguldak’ta yayın yapan gazetelerde Çaycuma AK Partili meclis üyeleri tarafından ÇAYBEL hakkında çıkan eleştirilerle ilgili mecliste sorulan soruları yazdık. Ak Partili meclis üyelerinin bu sorularına yanıt beklediğini yazdık. Belediye konu ile ilgili açıklamayı Sosyal medya üzerinden yanıtladı.

ÇAYBEL hakkındaki eleştirilere kahve köşesi muhabbetleri olarak nitelendirdiğin basın açıklaması ile halka duyurdu. Oysaki bu sorularının yanıtlarını meclisteki üyelere cevaben vermesi gerekiyordu. Bu sorular sadece AK Partili belediye meclis üyelerinin sorusu değildi zaten, Çaycuma sokaklarında gezen herkes bu soruları ve daha fazlasını sormaya başladı. Bu halkın soruları kapılı değil daha açıkça soruyorlar. Çaycuma halkı daha birçok konu hakkında bilgi istiyor ve bazı iddialar ortada dolaşıyor merak edilen sorular, iddialar nelerdir?

ÇAYBEL de kiralık olarak çalışan araçlar kimin araçları ve kim veya hangi şirketlerden kiralandı?

Bu araçların kiralandığı şirket ve şahısların Belediye Başkanı ile daha önceleri nasıl bir bağlantısı olduğu halk tarafından merak edilmektedir. ÇAYBEL de kiralık olarak çalışan araçlar daha önce Koçkan Şirketi bünyesindeki araçlar mıdır?

ÇAYBEL şirketinde işçi veya amir olarak çalışanlara ait araç şu anda ÇAYBEL’de kiralık olarak çalışmakta mıdır?

Çalışıyorsa hangi ücret ile kiralanmıştır. ÇAYBEL bünyesindeki bulunan araçlardan hangisi veya hangileri şirket dışında başka bir şahsa veya kuruma kiralanmış mıdır, tahsis edilmiş midir?

Bu olay gerçek ise şartları da neler olduğu da halk tarafından merak edilmektedir. ÇAYBEL bünyesindeki araçların akaryakıt ihtiyaçları nereden temin edilmektedir. Belediye ait kantar var mıdır? Düzenli olarak kullanılmakta mıdır?

ÇAYBEL şirketinde kantar var mıdır?

Belediye araçları bu kantarı kullanıyorlar mı, kullanıyorlar ise araç başı ücret ne kadardır. ÇAYBEL iş güvenliği yasası kapsamına uygun şekilde personellerin hakları veriliyor mu? (kıyafet, baret, ayakkabı, eldiven vb.)

ÇAYBEL şirketinde çalışanların mesai ücretleri yazılıyor mu?

ÇAYBEL ile Çaycuma Belediye çalışanlarının sosyal medyayı kullanımları engelleniyor mu ya da kullananlar kimi beğenip kimi beğenmediğini takip ediliyor mu?

Sosyal medya kullanıcılarını Belediye Başkanı kontrol ediyor ya da sosyal medyayı kullananları takip birimi belediye bünyesinde mi ÇAYBEL bünyesinde mi oluşturulmuştur. Özellikle Çaycuma Belediyesi’ni ve ÇAYBEL şirketini eleştirel yorumlar yapanlara cezai işlem uygulanıyor mu?

NOT: Pogidon (köpek maması yapım makinesi) için bir iş adamı 7 bin TL. Belediyeye bağış yaptı mı? Bu bağış miktarı hangi hesaba yatmıştır?

Soruları kahve köşelerinde Çaycuma dertleri ile dertlenmiş düzgün adamlardan aldım. Hoşçakalın…


Haber Okunma Sayısı : 3427
10.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın