Pass

Çaycuma Belediyesi’nde 7 yıldır taşören işçisi olarak çalışan 40 yaşındaki Şener Korkmaz, mesaiye kalmadığı için işten çıkarıldı.

ÇAY-BEL kurulduğu zaman şirketin bünyesine alınan Korkmaz şu anda temizlik işçisi olduğunu fakat başka birimlerde mesaiye bırakılmak istendiğini ifade ederek; “30 Nisan günü akşamı amirlerim tarafından mesaiye kalacağım söylendi. Bende ağır işte çalıştığım için kalamayacağımı ifade ettim. Bunun üzerine ÇAY-BEL Müdürü Cemal Özkan tutanak tutulmasını istedi. Ancak ben onların verdiği tutanağı imzalamadım. Belediye Başkanımıza sosyal medyadan ‘hakkım yeniyor’ diye yazdım ancak cevap vermedi. Bende soysal medya üzerinden mesai paralarının verilmediğini ve hakkımızın yendiğini paylaştım. O gün benim işten çıkışım verildi. Ben hakkımı arıyorum, tazminatımı istiyorum, işe geri dönmek gibi bir düşüncem yok Şirketin bana verdiği çıkış kâğıdında sahtecilik var. Çünkü ben iki değil, bir tutanak yedim. İkinci tutanakta imzam kullanışmış, yanı evrakta sahtecilik yapılmış. Ben temizlik işçisiyim, kaynak da mesaiye kalmak zorunda değilim. Geçen yılda mesai saatleri dışında çalıştırıldığımız için SSK’ya bildirmiştim. Sonra mesai saatlerini değiştirdiler” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı seçildiği dönemde belediyenin köpek barınağında çalıştığını ifade eden işçi Korkmaz; “O dönemde köpeklere mama yapılması için makineye ihtiyaç vardı. 7 bin lira civarındaki makine için Belediye Başkanı para harcayamayacağını sponsor bulmamızı istedi. Bende Filyos Beldesi’nde balık tutarken tanıdığım ve hayırseverliğini takdir ettiğim, İşadamı İsmail Recai Şanlı’ya bu konuda ricada bulundum. Benden hesap numarası istedi ve para barınaktan sorumlu veteriner hekimin eşinin hesabına yattı. Ancak makine alınmadı ve para 9 ay sonra Recai Şanlı’ya iade edildi ve benim veteriner hekim ile aram açıldı” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 5777
09.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın