Pass

Çaycuma ilçesinden toplanan yardımları ( UN ) Reyhanlı’da teslim etmek üzere bölgeye giden heyetimiz döndü. Çaycuma ilçesinde ilçe müftülüğü önderliğinde STK ların katkılarıyla toplanan yardım Tırları ve Nakdi yardımlar bölgeye ulaştı.

Çaycuma ilçesinden Toplanan yardımları yerine kadar giderek incelemerde bulunan Heyet ilçeye dönerek durum hakkında ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nu bilgilendirdi.

İlçe müftüsü Arcaklıoğlu; Bölgeye giden Çaycuma Din Görevlileri Dernek Başkanı Emin Berber, Çaycuma İHH Temsilcisi Mevlüt Şen, Din Görevlilerimiz Ziya Maden ve Ugur Kayadibi 2 gün süre ile bölgede kalan Din görevlilerinden bölgede yaşananlar hakkında bilgi aldı.

İlçe müftüsü mahmut Rauf Arcaklıoğlu,yardımlar ve bölge hakkında bilgileri ileriki günlerde güzel bir sunum ile paaaaylaşılacağını belirterek; “Fedakâr ve hayırsever Çaycuma halkımızın yaptıkları yardımlar UN olarak bölgeden te'min edilip tırlara yüklendi yardıma muhtaç kardeşlerimize ulaştırıldı." Yaraları Sarma Zamanı " kapsamında T.DV Çaycuma Şubemizin öncülüğünde başlatılan ve birçok sivil toplum kuruluşunun da destekleri ile Mazlum ve Mağdur Bayırbucak Türkmenleri ve suriyeli kardeşlerimiz için yardımlarını esirgemeyen Çaycumalı kardeşlerimizden ve bölgeye giderek emanetleri teslim eden Fedakâr Din Görevlilerimizden Yüce Mevla’mız razı olsun.

Türkiye Diyanet Vakfımız ve Devletimiz nerde yardıma ihtiyaç duyan bir yer varsa oraya emin olun ki yardım elini uzatıyor. Devletimizin ve duyarlı Sivil Toplum kuruluşları eli ile ve halkımızın da özverili destekleri ile birçok ihtiyaç duyulan yere yardımlar ulaştırılmaktadır. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2925
04.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın