Pass

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Komando Ayhan Erdoğan’ın cenazesi, memleketi Bartın’da gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Ortaklar köyündeki karakola bağlı Hapust Tepe üs bölgesine saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Bartın’ın Kozcağız beldesi Eyüpoğlu köyünden olan Piyade Komando Ayhan Erdoğan (25) şehit düşmüştü.

Şehit olan Ayhan Erdoğan'ın cenazesi öğle saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait kargo uçağı ile Zonguldak Havalimanı’na getirildi. Şehidin cenazesi havaalanından konvoyla Bartın’ın Kozcağız beldesine getirildi. Şehidin camiye getirilişi sırasında annesi Elmas şehit oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Abisinin üniformasını giyen kardeşi Rukiye de abisini asker selamı ile karşıladı. Baba Recep ve diğer kardeşi Reyhan da törende güçlükle ayakta dururken, sık sık sağlık görevlileri müdahale etmek zorunda kaldı. Feryat ve gözyaşların sel olduğu törende, baba Recep, anne Elmas ikiz kız kardeşi Reyhan, kız kardeşi Rukiye ve diğer yakınları ve sevenlerinden helallik alındıktan sonra cenaze, tekbirler eşliğinde Kozcağız Orman İşletmesi Sahasına getirildi. Bartın Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılındı. Şehidin cenazesinin top arabasına konulması sırasında tabuta sarılan anne ‘Gitme yavrum’ diyerek ağıt yakarken, tabuta sarılıp abisini göndermek istemeyen kız kardeşi Rukiye de ‘Annem sana sürpriz yapacaktı, sürprizi sen yaptın abim’ diye gözyaşı döktü. Türk bayraklarının dalgalandığı cenazede şehidin naaşı top arabasına konup yola çıktığında, törene katılan binlerce vatandaş, ‘Kahrolsun PKK’, ‘Şehidim hakkını helal et bize’, ‘İmralı Apo’ya mezar olacak’ sloganları attı. Kardeşi Rukiye de top arabasının önüne geçerek kardeşinin resmi ile asker yürüyüşü yaptı. Gözyaşları arasında uğurlanan şehidin cenazesi Kozcağız Eyüpoğlu köyü aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Kozcağız’daki cenaze törenine; Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, askeri erkan, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3565
03.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın