Pass

Çaycuma ilçesine bağlı Dursunlar Köyü Çürükçüoğlu mahallesinde yapımına bir yıl önce başlanan Hasan Matı Ada Camii dualarla hizmete açıldı.

Kurtuluş Akbaş tarafından okunan Kuran-ı Kerim ile açılışı yapılan Dursunlar Köyü Çürükçüoğlu  mahallesi cami açılışına Orman Bölge müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Çaycuma AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Çevre Köy ve mahalle muhtarları, Din Görevlileri, Siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; Hayırsever kardeşlerimiz köy halkı Elele vererek Camimizi ve Camimizin ihtiyacı olan müştemilatın yapımını tamamladılar. Rabbim kardeşlerimizin amelini makbul, eylesin” dedi.

Açılışta konuşan Köy muhtarı Şerafettin Meşe “Sizlerin emekleriyle hayırsever kardeşlerimizin katkılarıyla yapılan bir Camii ve şadırvanımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu camiimizde Namaz Kılındıkça, Cenabı hak burada bu su aktığı sürece burada abdest alındığı sürece bütün kardeşlerimizin hanesine sevap yazılacaktır. Bu vesileyle hepimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Köy muhtarı Şerafettin meşe açılış sonunda Camiinin yapımında maddi destekte bulunan başta Orman Bölge müdürümüze, İlçe Müftümüze, Köyümüz halkından Diyanet vakıf üyesi Mustafa Muslu’ya Emeği geçenlere teşekkür ederek Belge ve Plaket takdim etti. Yapılan ikramın ardından program sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3153
03.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın