Pass

Karapınar merkez muhtarı Ramazan Meme(Gazoz)Muhtarı, Karapınar Durmuşlar mahallesi camii görevlisi Ahmet Aydın, Gençlik başkanı Gökhan Korkut tarafından düzenlenen Piknik Buluşması” adlı organizasyonla gençlerle bir araya geldi.

Gençlerin kaynaşması amaçlanan piknikte yarışmalar ve çeşitli oyunlar düzenlendi. Gençlerle sohbet ederek, eğlencelerine ortak olan muhtar Ramazan Meme “Bir fidan büyür ve koca bir çınar olur. Karapınar’lı gençlerden örnek bir gençlik bekliyoruz. Siz değerli gençlerimiz yarın büyük işler başaran büyük düşünen bireyler olacaksınız” dedi.

Karapınar Durmuşlar Mahallesi Din görevlisi Ahmet Aydın, bu tür organizasyonların birlik, beraberlik ve dayanışmayı artıracağını ve gençlerin birbiriyle sıcak diyaloglar kurmasına vesile olacağının altını çizdi.

Aydın “Gençlik buluşmalarımız aynı şevk ve heyecanla devam ediyor. Bu gün Karapınar gençliğimizle, bölge gençlik başkanı Gökhan Korkut rehberliğinde, din görevlisi arkadaşlarımızın önderliğinde, merkez muhtarımız Ramazan Meme (gazoz muhtar) 'ın Sponsor olduğu güzel bir piknik buluşmamız oldu. Çaycuma kent oranında gerçekleşen piknikle kaynaşma programına çok değerli abimiz, basınımızın güzide mensubu Ercan Karakuş abimizde teşrif ettiler. Bizleri ziyadesiyle memnun ettiler. Yine çok değerli abimiz İsmail Aydın abimizde gençlerimize bir tepsi baklava ikram ederek gençlerimizin Hayır duasını aldılar. Gençlerimize ve tüm katılan kardeşlerimize teşekkür ediyor, buluşmalarımız hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Gençler adına konuşan Karapınar Cami Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Korkut da, “Gençler olarak hiçbir ayrım yapmaksızın herkese kapımızı açtık. Genç kardeşlerimizin sosyal yaşamda da başarılı ve etkin olmasını amaç ediniyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3072
02.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın