Pass

Şırnak’ta PKK terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan üç yıllık uzman çavuş 25 yaşındaki Burak Saraçlı’nın Zonguldak’ın Gökçebey’deki baba ocağına ateş düştü. 

Şırnak’ta akşam saatlerinde PKK terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan uzman çavuş Burak Saraçlı’nın Gökçebey ilçesindeki baba ocağı acı haberle yıkıldı. İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi ile Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, acı haberi vermek üzere şehidin ailesinin bulunduğu Hacımusa köyüne yola çıktı.

Köyde acı haberi alan aile, ambulansla Gökçebey ilçe merkezindeki evlerine getirildi. Acı haberle yıkılan anne Fatma, baba Kamil ve şehidin ağabeyi Fatih Saraçlı burada taziyeleri kabul etti. Anne Fatma Saraçlı sinir krizleri geçirirken, baba Kamil Saraçlı ise güçlükle ayakta durabildi.

Oğlu ile en son dün akşam saatlerinde görüştüklerini anlatan baba Kamil Saraçlı, “Şırnak’ta görev yapıyordu. Bekârdı. En son telefonla dün akşam görüştük. Şırnak merkeze yeni inmişti. İki gün olmuştu. Üst bölgedeydi, aşağıya ineli iki gün oldu. Araç komutanı olarak görev yapıyordu. Uzman çavuştu. Üç yıldır orada görev yapıyordu. İki ay önce en son buraya izne gelmişti. Evlenmeyi düşünüyordu. Bir hazırlığı vardı. Söz gibi bir şey olacaktı. Üst bölgenin çok rahat olduğunu söylüyordu. Aşağının karışık olduğunu zaten tüm Türkiye biliyor. Üst bölgede rahatı iyiydi. İki gündür aşağıdaydı. Görev için aşağıya indi” diye konuştu.

Anne Fatma Saraçlı ise sağlık görevlileri ve kadın komutanlar tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

 

 

Şehidin Ağabeyi, Cenaze Aracından İnmek İstemeyince Tabutla Yolculuk Etti

Mardin’de şehit düşen Uzman Çavuş Sinan Oruç’un naaşı Zonguldak Havalimanı'na getirildi. Şehidin tabutu cenaze aracına konulurken, ağabeyi ise cenaze aracının arkasına binerek kardeşini yalnız bırakmadı. 

Mardin’in Nusaybin ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Sinan Oruç, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait kargo uçağı ile Zonguldak Havalimanı’na getirildi. Zonguldak Havalimanı’nda gerçekleşen karşılama törenine Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi’nin yanı sıra protokol üyeleri ve şehidin ailesi katıldı.

Uçağın piste yanaşması ile birlikte şehidin amcasının kızı Merve Oruç, “Ağabey sana yakışmadı, lütfen kalk” diye feryat etti. Sinir krizleri geçiren Merve Oruç, güçlükle ayakta durabildi. Havalimanındaki karşılamaya şehidin yakınları da gelerek gözyaşı döktü.

Karşılama mangası tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı, Bartın Belediyesi’ne ait cenaze aracına bindirildi. Bu sırada şehidin ağabeyi Sercan Oruç da tabutun bulunduğu bölüme binmek istedi. Tabutun yanına oturan şehidin ağabeyi, kardeşinin naaşına sarılarak gözyaşı döktü. Oruç'u ise askerler teselli etti. Aracın arkasında yolculuk etmek isteyen Sercan Oruç, cenaze aracının arkasında kardeşini yalnız bırakmadı. Şehidin amcasının kızı Merve ise tabutun başında baygınlık geçirdi. Sağlık görevlileri, polisler ve askerlerin de duygu dolu anlar yaşadığı törende uzman çavuşun naaşı memleketi Bartın’a gönderilmek üzere yola çıktı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4834
01.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın