Pass

Geçtiğimiz günlerde Çaycuma Kent Konseyi Emekli ve Yaşlılar Meclisi Başkanlığından istifa eden Erol Ünlü’nün istifası kabul edildi.

İstifanın ardından Çaycuma Kent Konseyi’ne siyaset karıştığını söyleyen Ünlü; “Çaycuma Ziraat Odası Başkanlığı ve Çaycuma Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Rıza Çapkın Kent Konseyi’ne “Ben sizin gibi yalakçı değilim” dedi. Çaycuma Belediye Başkanı ve Çaycuma Kent Konseyi ise bu olaya duyarsız kaldı. Rıza Çapkın kaç kere kent konseyi toplantısına ve etkinliğinize katıldı, maddi ve manevi destek oldu?. Çaycuma Kent Konseyi adı altında yaptığımız etkinliklere maddi ve manevi destek veren esnaf arkadaşlarımız Emeksiz Market Murat Emeksiz & Vedat Emeksiz Ece Yapı Malzemeleri, Ergün Ece, Orhan Cam-Yapı Malzemeleri Yavuz Arslan, Açı Lisesi Kurucusu Yusuf Arslan, ilçe esnaflarımız kamu, kurum, bürokrasiden ve halkımızdan desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Etkinlik yapmak için araç gereç ürünleri dosyalarımı teslim ettim. Çaycuma Kent Konseyi’nde gönüllü hizmet yapan ve etkinliklere katılanlara başarılar dilerim” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3264
29.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın